onlyfighters

November 08, 2011

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τα λέει όλα για τους αγώνες του ''THE BATTLE''!

Στη φωτογραφία ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν ο εκφωνητής του ''THE BATTLE''

O Στέφανος Κωνσταντινίδης ζώντας από πολύ κοντά την προετοιμασία του ''ΤΗΕ ΒΑΤΤLE'', τους αγώνες και όλη την διοργανωτική τρέλα ενός τέτοιου event, μας μεταφέρει στο παρακάτω άρθρο την άποψή του για τις μάχες που είδε από κοντά, καθώς και αρκετό απ'το παρασκήνιο. Θεωρώ είναι ειλικρινής και μέσα απ'τα συμφραζόμενα -χωρίς να δίνει απευθείας ''ντιρέκτ''- γίνεται σαφής σε αυτά που θέλει να πει. Και επειδή εμείς εδώ στο ONLY_FIGHTERS αγαπάμε την ειλικρίνεια, αναδημοσιεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου.

Γράφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δεν είμαι αυτός που θα κρίνει το THE BATTLE vol.1 ,αφού ως συνδιοργανωτής και matchmaker δε θα είμαι αντικειμενικός! Την αυτοκριτική μου την έχω κάνει και την κρατώ για μένα...

Με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα και χωρίς ...ταμπού θα σχολιάσω όμως τις 9 μάχες του THE BATTLE, όπως κάνω τα τελευταία 9 χρόνια για τον χώρο του kickboxing και τα 2 τελευταία για τον χώρο του ΜΜΑ στην Ελλάδα .


BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ vs ΧΑΡΗΣ ΑΡΟΥΤΙΔΗΣ

O Kαραγιαννίδης είχε δείξει ότι έχει πολύ ανοδική πορεία και δεν είναι τυχαίες οι διακρίσεις του φέτος με νίκες εναντίον Χατζηχρόνογλου & Γκερέκου .
Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν παίζει θεαματικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζει ουσιαστικά. Ο πιτσιρικάς Αρουτίδης που κλείνει τα 18 το 2012 θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον.
Ο γιατρός κ. Δημήτρης Μπακιρτζής εκτίμησε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει ο Αρουτίδης και έτσι ο Καραγιαννίδης "έχασε" ένα Κ.Ο το οποίο φαινόταν ότι έρχεται και έλειπε από το παλμαρε του.
Ο Πολ Τσολάκίδης ήθελε να συνεχίσει ο μαθητής του, Χάρης Αρουτίδης και έτσι θα έπρεπε να γίνει αφού οι αγώνες είναι επαγγελματικοί.
Έχασε το θέαμα, κέρδισε ο Αρουτίδης ένα ευκολότερο "come back".


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ vs ISMAEL EL BRUZINI

Κρίμα που το βαθύ κόψιμο στο καλάμι του Μαροκινού ήταν η αιτία να διακοπεί η μάχη.
Εκπληκτική η είσοδος του El Bruzini βγαλμένη από μεγάλο promotion του εξωτερικού.
Ο Χατζηχρόνογλου, πολύ ουσιαστικός, με καλό σημάδι και πολύ δυνατά ντιρεκτ είχε τον αθλητή του κ. Μάλλιου στην σωστή αποσταση και κέρδιζε εμφανώς στα σημεία. Ο Μαροκινός κάτοχος της ζώνης WKA δεν έδειχνε όμως να πτοείται από τα χτυπήματα του PROFESSOR και κηνυγούσε συνεχώς με στόχο τα δυνατά lowkicks .
Χέρια ο Χατζηχρόνογλου, πόδια ο Bruzini, με τον Μαροκινό να ξυπνάει και να ανεβαίνει όσο τον γρονθοκοπούσε ο Χατζηχρόνογλου.
Καλύτερη η στρατηγική του κ. Ασκητή όπως βγήκε στο παιχνίδι, χαμένος στον τρόπο απάντησης ειδικά στην αρχή ο El Bruzini.
Σίγουρα θα τους ξαναδούμε στο μέλλον.


NIKOΣ ΓΚΙΚΑΣ vs MR TSARA

Φωτιά ο Γκίκας! Είχε ετοιμαστεί για "πόλεμο" με τον Εξακουστίδη και την πλήρωσε ο Mr Tsara.
Αν ο μαθητής του Γ.Θεοφάνους "ανεβάσει" στην δύναμη θα καταφέρνει Κ.Ο στο μέλλον, αλλά σίγουρα όχι με τον Ταϋλανδο ο οποίος έδειχνε ότι για να πέσει θα έπρεπε να τρακάει με ...φορτηγό.
Φάνηκε ξεκάθαρα οτι ο εκπαιδευτής MUAY THAI του Π.Καπώνη αισθανόταν "ευνουχισμένος" χωρίς τα "κλιντς" και τους αγκώνες αλλά φάνηκε και η ψυχή του στον τρόπο που κυνήγησε τον Γκίκα στο τέλος.
Ο Γκίκας παρουσιαστηκε πιο γρήγορος και σοβαρός από ποτέ και αυτή η νίκη του μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη της επαγγελματικής του καριέρας.


ZURABI ZARNAGE vs KΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Ποιός Έλληνας θα μπει σε ρινγκ ή κλουβί μαζί του? Κανένας στο μέλλον! Σας το υπογράφω! Μόνο ο Σοκόλης θα τον έπαιζε αλλά μεταξύ "συναδέλφων" δεν γίνεται !!!
Ασταμάτητος και διεθνούς κλάσης είναι ο Zura και το ερώτημα παραμένει και δεν είναι ρητορικό αλλά ουσιαστικό και ανοιχτό σε όποια σχολή στην Ελλάδα δοαθέτει αθλητή από 78-85 κιλά.
Το μπράβο πηγαίνει όμως σε αυτό τον Έλληνα που ήρθε να ... απαντήσει σε όσους κάνουν ΜΜΑ στην Ελλάδα αλλά κάνουν επίσης την ... κότα στα δύσκολα!
Ο Κώστας Καπετάνιος είπε το ΝΑΙ σε αυτό τον αγώνα μια εβδομάδα πριν το THE BATTLE, μπήκε στο ρινγκ χωρίς να έχει ανεβάσει σφυγμούς αφού δε "μασάει" από μπουνιές και το "γαμώτο" του ήταν ότι δεν άντεξε ένα γύρο όπως είχε σχεδιάσει!
Ο Καπετάνιος θα παίξει και στο επόμενο THE BATTLE στον μοναδικό ΜΜΑ αγώνα των pregames του THE BATTLE vol.2 και ο Ζuraby θα συνεχίσει να προκαλεί ... τρόμο σε οποονδήποτε αντίπαλο επί ελληνικού έδάφους!
Και το ερώτημα παραμένει:
Τελικά θέλει κανένας να παίξει με τον Ζura???


ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ vs KIRK KRUBA

"Φέρνετε θύμα" μου είπε φίλος δημοσιογράφος όταν του ανακοίνωσα ότι η ζώνη THE BATTLE θα διεκδικηθεί από τον Αγγελή και έναν ...ξένο και δεν του δίνω άδικο.
Έτσι μας έμαθαν οι έως τώρα επιλογές των περισσότερων διοργανωτών σε αγώνες που πρωταγωνιστεί ο αθλητής του διοργανωτή (ο Παναγιώτης Δρίνας είναι προπονητής του Αγγελή) .
LAST YEAR αυτά όμως και όχι στο THE BATTLE.
Ο Αγγελής το πάλεψε μέχρι τέλους, έμεινε όρθιος και έπαιξε επιθετικά προσπαθώντας να προσφέρει θέαμα.
Είναι εξαιρετικό να βλέπεις στην Ελλάδα heavyweight αθλητή να απαντά με 3 και 4 χτυπήματα, παρά τα 112 κιλά του. Εξαιρετικό και άκρως ...Ολλανδικό!
Ο "εξαιρετικός" όμως κ. Αγγελής , με τους μόλις 4 επαγγελματικούς αγώνες δεν ήταν εξαιρετικός και στις επιλογές του. Εκείνος ξαφνικά προφανώς νόμισε ότι έγινε Badr Harry και αποφάσισε να παίξει 25 μέρες πριν το THE BATTLE στη Ρουμανία με τον πολύπειρο Τούρκο Erhan Deniz .
Αποτέλεσμα να μπει στον αγώνα με τον Kruba με ένα αριστερό πόδι που το πάτησε μόλις 4 μέρες πριν τον αγώνα.
Δε λέω ότι θα κέρδιζε αν δεν είχε πάει στη Ρουμανία, αλλά οι 10 μέρες που έμεινε εκτός προπονήσεων από τις 25 τελευταίες και το χτυπημένο πόδι σίγουρα τον πήγαν πίσω και αυτό φάνηκε στον τρίτο γύορ, όπου έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και όσο και να ήθελε το πνεύμα του, το σώμα του δεν του το επέτρεπε!
Ο Kruba μοιάζει "ανοιχτός" αλλά δεν είναι. Μοιάζει αργός αλλά δεν είναι! Έχει ένα περίεργο στυλ που θα προβληματίσει πολλούς αντιπάλους στο μέλλον.


ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΕΝΟΦ vs YAKUB KAYA

Η μάχη με το ωραιοτερο kickboxing της βραδιάς.
Ο Benov είχε προετοιμαστεί πολύ καλα΄, αλλά υπολοόγιζε χωρίς τον 18χρονο!!!!!!!!
Tα "κλιντς" του Kaya δεν ήταν "υπουλα", αφού μόλις αγκάλιαζε σταματούσε.Αυτό χάλασε όμως τον ρυθμό του αθλητή της BG kickboxing.
Ο πρώτος γύρος ήταν καθαρά του Στάθη αλλά όχι και οι υπόλοιποι, τουλάχισοτν καθαρά.
Η φιλοσοφία του THE BATTLE που λέει ότι όταν ένας αγώνας δεν έχει παντακάθαρο νικητή πάμε σε extra γύρο έγινε πράξη σε αυτή την αναμέτρηση και ο Τούρκος ήταν καλύτερος, με καλύτερος σημάδι και πιο επιθετικός στον extra γυρο.
Αν ο Μπένοφ κηνυγούσε λίγο ακόμα και έβαζε μερικά παραπάνω ζτυπήματα στον δεύτερο γύρο θα τον είχε πάρει καθαρά και να έχανε τον τρίτο δε θα έχανε το παιχνίδι.
Ήταν σίγουρα ένας Μπένοφ από τα παλιά στον πρώτο γύρο, εκνευρίστηκε από το παιχνίδι του Τούρκου και έπεσε στην πορεία στην παγίδα!
Τη ρεβανς θα τη δούμε στο GLADIATOR'S NIGHT 6 την 1η Απριλίου στην Χαλκίδα!


ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑΣ vs ΦΛΟΡΙΑΝ ΜΑΡΚΟΥ


Δεν είναι αυτός ο Κακουμπάβας που ξέρουμε !
Αυτός ο Φλοριάν είναι ασταμάτητος!
Προσπαθώ ακόμα να καταλάνω τι έχει συμβεί!
Το βαθύ σκίσιμο στο πάμω μέρος του φρυδιού του Μελέτη κατέστρεψε μια ωραία ρεβανς, αλλά αν δεν γινόταν αυτό ο Κακουμπάβας θα έπεφτε με Κ.Ο, εκτός αν γινόταν θαύμα.
Ο Φλοριάν πρέπει να φάει "χαστούκι" για να σοβαρευτεί. Το έφαγε το καλοκαίρι στο NO LIMITS και ήξερε ότι δεν έχει άλλα περιθώρια. Εάν εμφανιζόταν ξανά όπως το καλοκαίρι θα έπαιζε "τσαμπα" στην πορεία. Ήταν πολύ πιο δυνατός, γρήγορος και ευστοχος από τον αγωνα με τον Σύρο, πραγματικός δυναμίτης και κέρδισε σε ψυχολογία από το πρώτο λεπτό.
Δούλεψε πολύ καλά ο TNT με την ομάδα του κ. Αρμάγου και δικαιώθηκε!
Ο Nighmare έχασε στην ψυχολογία και αυτό φάνηκε! Έχασε την σπιρτάδα στα μάτια του, την ψυχή του και έδειξε να φοβάται τον Μάρκου.
Μπλοκαριστηκε ! "Κλείδωσε" και έχασε τα πατήματα του.
Αυτό που πρεπει να δει με τον κ. Τσάλα είναι το θέμα ψυχολογία την ώρα του αγώνα.
H εμπειρία του προπονητή του θα βοηθήσει τον Μελέτη να επανέλθει δυατός και αποφασιστικός.
Δεν είναι αυτός ο Μελέτης που ξέρουμε, όσο δυνατός κι αν εμφανίσητκε ο Φλοριάν.
Ο τρίτος αγώνας είναι στα σκαριά !!!

Για τον σχολιασμό των αγώνων ''Νίκος Σοκόλης vs Συνεχίζω να μην θυμάμαι'' και ''Αντώνης Τζώρος vs Ali Cenik'' κάντε κλικ εδώ : http://www.ringstories.gr/2011/11/le-9-main-event.html

Πηγή : ringstories.gr
Σύνδεσμος