onlyfighters

November 07, 2011

Είπαν ότι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ ... πέθανε!!!


Πέρα για πέρα ανυπόστατη και αναληθής είναι η φημολογία που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και η οποία ήθελε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο KicK Box, Μιχάλη Ζαμπίδη, να έχει χάσει τη ζωή του.

Το Σάββατο, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» αναρτήθηκε το γκρουπ «Αντίο Μike! Σ'αγαπάμε», το οποίο έκανε λόγο ότι ο πρωταθλητής μας στον αγώνα του κόντρα στον Μπατού Χασίκοβ, μετά από χτύπημα που δέχτηκε, κατέρρευσε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Gritman Meidical Center.

Η αλήθεια είναι ότι ο «Iron Mike» στο δεύτερο λεπτό του σαββατιάτικου αγώνα του στη Ρωσία για τη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου, δέχθηκε γονατιά στο σαγόνι από τον Ρώσο πρωταθλητή, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Η zougla.gr, ύστερα από τα μακάβρια σενάρια που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, επικοινώνησε με δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι μας καθησύχασαν ότι ο πρωταθλητής είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ζει και... βασιλεύει, όσο κι αν κάποιοι κακεντρεχείς έσπευσαν να τον… πεθάνουν, και θα συνεχίσει να μας χαρίζει στιγμές δόξας στα ρινγκ.

«Μετά τον έλεγχο που έγινε σήμερα από τους γιατρούς στην Ελλάδα, διαγνώστηκε κάταγμα στην κάτω γνάθο και ο Iron Mike θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές του δραστηριότητες μετά από 40 ημέρες» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Ζαμπίδη στο Facebook.

Πηγή : zougla.gr

Χαρακτηριστικό ήταν και το σχόλιο που είδε το ONLY_FIGHTERS στη σελίδα Facebook του προπονητή του Μιχάλη Ζαμπίδη, Μπάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος σχολίασε αναφορικά με το δημοσίευμα : ''Ζει και βασιλεύει...'' !