onlyfighters

November 08, 2011

Αναρρώνει σε ιδιωτική κλινική ο Ζαμπίδης


O Μιχάλης Ζαμπίδης χτυπήθηκε μέσα στο ρινγκ από τον Ρώσο αντίπαλο του Μπατού Χασίκοβ, την ώρα που αγωνιζόταν στη Ρωσία για να διατηρήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αν και βρισκόταν σε πολύ εξαιρετική φόρμα, ένα χτύπημα του Ρώσου αθλητή στο κεφάλι τον έθεσε με εντολή ιατρού εκτός αγώνα.

«Ο Μιχάλης έπαιζε πολύ καλά. Είχαν παίξει περίπου δύο λεπτά όταν ο Ρώσος τον έπιασε με τα δύο χέρια και του έριξε γονατιά», λέει η μάνατζερ του Μιχάλη Ζαμπίδη, Τόνια Φουσέκη.

«Ο Μιχάλης δεν σταμάτησε, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά ένιωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, Ζήτησε time out και πήγε στη γωνία του για να τον δει ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος και έδωσε εντολή να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του Kick Boxing διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ρωσίας, όπoυ κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο χειρουργείο αφού είχε σπάσει το σαγόνι του. Έτσι, χθες το πρωί, ο Μιχάλης επέστρεψε στην Ελλάδα και αμέσως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική.

Η γνωμάτευση των Ελλήνων, γιατρών ήταν ίδια με αυτή των Ρώσων: κάταγμα στην κάτω γνάθο.

«Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συντηρητική θεραπεία με επίδεση της γνάθου προκειμένου να αποφευχθεί το χειρουργείο. Προς το παρόν, ο Μιχάλης δεν μπορεί να μιλήσει ή να φάει κανονικά. Για λίγα εικοσιτετράωρα θα πίνει και θα τρώει με καλαμάκι αφού δεν μπορεί να μασήσει», λέει η κυρία Φουσέκη και επισημαίνει: «Ο Μιχάλης θα επιστρέψει ξανά στο ρινγκ σε περίπου σαράντα μέρες. Του έχει στοιχήσει που έπρεπε να βγει εκτός αγώνα, αλλά ήδη ζήτησε ρεβάνς, οπότε το παιχνίδι με τον Ρώσο θα επαναληφθεί».

Πηγή : espresso.gr