onlyfighters

November 24, 2011

ΜΜΑ - Μauricio Rua : ''O Dan Henderson έχει δέρμα αλιγάτορα''


Έπειτα από την 25λεπτη αναμέτρηση με τον Dan Henderson στο UFC 139, ο Mauricio Rua το μόνο που δεν θέλει είναι να μιλάει για αναμετρήσεις.Και ποιος να τον κατηγορήσει άλλωστε! Ο Shogun και ο Hendo χάρισαν έναν αξέχαστο αγώνα, αλλά είχαν και τις ανάλογες επιπτώσεις. Ειδικά στον Rua, οι τραυματισμοί είναι εμφανέστατοι.

Ο πρώην νικητής του Pride FC grand prix λέει, πως απλά θέλει λίγο χρόνο να ξεκουράσει το σώμα του.

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε.

Ήμουν λίγο ζαλισμένος εκείνη τη στιγμή γιατί έχασα πολύ αίμα, έτσι δεν μπορούσα να πως πόσο καλά τα πήγα στην αναμέτρηση.

Από αυτό που είδα αργότερα, ήταν ένας καλός αγώνας. Ο Dan Henderson έδειξε πως είναι πραγματικά σκληρός τύπος και του αξίζει ο σεβασμός.

Έχασα πολύ αίμα στον αγώνα, δεν ήμουν εκεί 100%, αλλά έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Ο Dan Henderson έχει δέρμα αλιγάτορα. Μπορεί να χειριστεί τις γροθιές χωρίς να αιμορραγήσει».

Ο Rua ξεκίνησε την καριέρα του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και θα ήταν μια λογική επιλογή για το UFC 144 που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία στις 25 Φεβρουαρίου.

Ίσως να είναι μια γρήγορη επιστροφή στο ρινγκ γι' αυτόν αλλά ακόμα δεν έχει απορρίψει την πιθανότητα.

«Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για εμένα να μονομαχήσω στην Ιαπωνία, εξαιτίας και του τραυματισμού μου δύο μήνες πριν τον αγώνα (με τον Hendo), έτσι είμαι αρκετά τραυματισμένος και κουρασμένος.

Θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες και δεν θέλω να σκέφτομαι αναμετρήσεις σε αυτήν την περίοδο. Όμως δεν είναι κάτι που απορρίπτω. Θα το σκεφτώ προσεκτικά».

Φήμες ήθελαν τον Rua να έρχεται αντιμέτωπος στην Ιαπωνία με τον Quinton Jackson.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στις 23 Απριλίου του 2005 στο PRIDE Total Elimination, όπου ο Rua πήρε τη νίκη με την έναρξη του αγώνα με ένα χτύπημα ακριβείας που οδήγησε τον διαιτητή στη λήξη του αγώνα στο πέμπτο λεπτό.

Βέβαια, πρόσφατος ισχυρισμός του Jackson πως δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, δείχνει πως ένα rematch με τον Shogun θα πρέπει να περιμένει.

Πηγή: mahites.gr

Δείτε τον αγώνα τους πάλι κάνοντας κλικ στο παρακάτω λινκ:

http://vkontakte.ru/video-30684458_161598195?hash=65496e257727ff62