onlyfighters

November 30, 2011

XΡΥΣΗ η Γεωργία Βαχανίδου στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας!


Πρωταθλήτρια για 5η φορά ανακηρύχθηκε η πυγμάχος του ΑΡΗ, Γεωργία Βαχανίδου, στην κατηγορία των εξήντα κιλών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών που έλαβε χώρα στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Τέσσερις νίκες πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια του ΑΡΗ, που ανάγκαζε τις αντιπάλους της σε πρόωρη αποχώρηση με εξαίρεση τον πρωτο αγώνα που κρίθηκε στα σημεία.

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών που διεξήχθη 25-28 Νοεμβρίου 2011 στην Ελευθερούπολη Καβάλας με τη συμμετοχή 33 αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Αγωνίστηκαν 10 αθλήτριες στα 48-51 κιλά, 16 αθλήτριες στα 57-60 κιλά και 7 αθλήτριες στα 69-75 κιλά.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετό καλό, με αρκετές πρωταθλήτριες προηγούμενων ετών, αλλά και με νέες αθλήτριες που έλαβαν μέρος και προσπάθησαν για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αθλήτρια του Άρη Βαχανίδου Γεωργία, που μετά από τέσσερις συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες, από τους οποίους οι τρεις ήταν με αντιπάλους πρωταθλήτριες προηγούμενων ετών, ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια για πέμπτη φορά.

Μετά από την σκληρή της προετοιμασίας για αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, απέδειξε ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία των 60 κιλών, σημειώνοντας καταπληκτικές εμφανίσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, οι αντίπαλοι της να εγκαταλείπουν τον αγώνα πριν τελειώσει, αναδεικνύοντας την αγωνιστική ανωτερότητα της.

Μετά την περσινή απαράδεκτη αδικία στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών του 2010 εις βάρος της Βαχανίδου, που της στέρησε το χρυσό μετάλλιο, ήρθε η στιγμή να δικαιωθεί και να αποδείξει, ότι στην πυγμαχία μετρούν οι γροθιές και όχι τα μικροσυμφέροντα κάποιων επιτήδειων.

Οι προπονητές του πυγμαχικού τμήματος του Άρη Γκαβέζος Γιώργος και Κωστίδης Στέργιος, όπως και οι έφοροι του τμήματος Δημαρέλης Αντρέας και Κάμος Γιώργος, είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιτυχία της Βαχανίδου και δηλώνουν ότι, η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι πρότυπο όχι μόνο για τις νέες αθλήτριες του Άρη, αλλά για όλες τις αθλήτριες που ασχολούνται με το άθλημα της πυγμαχίας, για το ζήλο και το ήθος που πρέπει να έχει μια αθλήτρια για να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: arisfm.gr