onlyfighters

November 16, 2011

O παλεστής Βασίλης Κολλάρος για το ''Χαμόγελο του Παιδιού''

Στα αριστερά ο Βασίλης Κολλάρος

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Πάλης, Βασίλης Κολλάρος διοργανώνει Πορεία Αγάπης και Ευαισθητοποίησης αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού, που τόσα πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει. Είναι ακόμη μία πρωτοβουλία του Βασίλη Κολλάρου, όπου και μέσω αυτής φαίνεται η ευαισθητοποίηση που έχει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για τόσο λεπτά ζητήματα που αφορούν παιδικές ψυχές.

Χορηγοί επικοινωνίας σε αυτή την πρωτοβουλία αλλά και σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία, θα είναι και το messapianews και το blog, evia-logos διότι γνωρίζουν πολύ καλά την προσφορά του Ιδρύματος, Χαμόγελο του Παιδιού και θεωρούν ότι όλοι θα πρέπει να αγκαλιάζουμε τέτοιες προσπάθειες και να προσφέρουμε ο καθένας όπως μπορεί και ότι μπορεί ώστε το Χαμόγελο του Παιδιού να παραμείνει ανοιχτό και να συνεχίσει την προσφορά του η οποία είναι πολύ μεγάλη.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτές τις παιδικές ψυχές που για διάφορους λόγους βρήκαν στέγη σε αυτό το Ίδρυμα, να μη χάσουν τη μοναδική ζεστασιά και θαλπωρή που έχουν και βρεθούν και πάλι μόνα. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού να βγει από αυτόν τον κυκεώνα πιο δυνατό και να συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά, στα παιδιά μας.

Πηγή: palema.gr (αναδημοσίευση από το blog evia-logos)