onlyfighters

November 16, 2011

GRAPPLING : Η δύσκολη χρονιά του κορυφαίου Grappler Roberto Cyborg


Μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία ultra heavyweight στο No-Gi World Championship, με νίκη του επί του Francisco Toco στη μαύρη ζώνη, ο Roberto Cyborg είχε μια δύσκολη και επίπονη χρονιά.

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ADCC έχοντας χάσει σχεδόν όλο το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Εκεί ένας ακόμα τραυματισμός στον ώμο, όταν συμμετείχε NY Ultimate Absolute τον Αύγουστο, τον έκανε να πάει απροετοίμαστος στο ADCC, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Χάλκινο κέρδισε και Worlds, ενώ κατέκτησε και δύο χρυσά μετάλλια, ένα στο Miami Cup και φυσικά αυτό στο No-Gi Worlds.

Τώρα έχει συγκεντρωθεί στην πλήρη αποκατάσταση των τραυματισμών του ώστε να είναι έτοιμος για την ερχόμενη χρονιά και δεν θεωρεί το 2011 ατυχές καθώς πέρα από τις κατακτήσεις που πέτυχε πραγματοποίησε και το ρεκόρ των 32 σεμιναρίων σε όλων τον κόσμο.

Η νέα χρονιά θα τον βρει και πάλι πολυάσχολο με σεμινάρια, έναν αγώνα εναντίον του André Galvão που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο NY Absolute και τη συμμετοχή του τον Απρίλιο στο Abu Dhabi Pro.

Δεν θα περιοριστεί όμως μόνο σε αυτές τις συμμετοχές καθώς υπόσχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερο και ποιοτικότερο θέαμα για το Jiu-Jitsu.

Πηγή: mahites.gr

Δείτε εδώ τον Cyborg σε ένα ''LifeStyle'' video.