onlyfighters

November 07, 2011

BOXING : Δείτε τον αγώνα μποξ ''Μιχάλης Κατσίδης vs Ricky Burns'' από το Σάββατο (5/11/2011)

Το ελληνικότατο σήμα της Βεργίνας είναι τατουάζ στην πλάτη του Ελληνοαυστραλού Μιχάλη Κατσίδη!

Ο Ricky Burns (32-2-0) χτυπήθηκε με τον Αυστραλό ελληνικής καταγωγής Michael Katsidis (24-4-0) για τον τίτλο της WBO στην κατηγορία των ελαφρών κιλών. Πριν τον αγώνα ο Burns ήταν το νούμερο 12 στον κόσμο και ο Katsidis νούμερο 13.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας έγινε στην αρένα του Γουέμπλεϊ στην Αγγλία. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ




ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ



Αφού είδατε τον αγώνα, διαβάστε τώρα και το παρακάτω άρθρο για αυτή την μάχη μέσα από το mahites.gr :

Οπλισμένος με το θάρρος και την πειθαρχία, ο Ricky Burns, κατάφερε να κερδίσει τον Μιχάλη Κατσίδη στο Wembley Arena για τον τίτλο WBO interim lightweight.

Ο 28χρονος Σκοτσέζος, στον πρώτο του αγώνα ελαφρών βαρών, θεωρούνταν αουτσάιντερ μπροστά στον επιθετικό Ελληνοαυστραλό, καθώς υπήρχαν φόβοι πως η ψηλή, λεπτή σωματοδομή του σε σχέση με εκείνη του Κατσίδη μπορούσε να τον εκθέσει.

Τελικά, τους διέψευσε με την τακτική του, εξασθενώντας τον αντίπαλό του που τον πυρπολούσε συνεχώς με γροθιές. Δεν ήταν, όμως, αρκετές για να τον κάνουν να υποκύψει ή, να τον βγάλει νοκ άουτ.

Και όταν ο Katsidis άρχισε να κουράζεται, ακολουθώντας σωστή τακτική και έχοντας το μυαλό του καθαρό, ο Burns, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο Burns μετά τον αγώνα δήλωσε, «Ο Michael δεν με άφησε ούτε ένα λεπτό, συνέχιζε να έρχεται μπροστά, αλλά ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό».

Ο Burns μετρά 33 νίκες και 2 ήττες, που τον ανεβάζουν στην 9η θέση, έπειτα από μια εντυπωσιακή πορεία ως παγκόσμιος πρωταθλητής της WBO στην κατηγορία super-featherweight.