onlyfighters

November 16, 2011

Ο Καρδιτσιώτης μαχητής Γρηγόρης Φερφυρής πρωταγωνιστεί σε... παράνομους αγώνες!


Συνήθως οι συμμετοχές Ελλήνων μαχητών σε videoclips ως τώρα ήταν για γέλια. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα και βίντεο για να μην γίνω κακός. Εδώ όμως μιλάμε για κάτι πραγματικά ξεχωριστό, τρομερά καλογυρισμένο και παραπάνω από αξιοπρεπές.

Είναι το southern-rock συγκρότημα Planet of Zeus και το άκρως ροκ -φουλ πορωτικό- κομμάτι ''Vanity Suit''. Aπό τα πρώτα δευτερόλεπτα η τεστοστερόνη έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το videoclip. Μη μπερδευτείτε που είναι τόσο καλογυρισμένο. Το συγκρότημα είναι ελληνικό, και η σπιντάτη σκηνοθεσία που τρελαίνει τις κάμερες γύρω και μέσα στο ρινγκ είναι του Δημήτρη Τζέτζα. Κόμικ λεπτομέρειες και μια underground φουλ ξεσηκωτική-γαμάτη ατμόσφαιρα παράνομων αγώνων σε γκαράζ που σε κάνει να γουστάρεις άγρια.

Σε αυτό κάνει την εμφάνισή του ένα δικό μας παιδί, ο Καρδιτσιώτης Γρηγόρης Φερφυρής, πρωταθλητής Ευρώπης της FILA στο ΜΜΑ και πλέον βασικός προπονητής Kickboxing και ΜΜΑ της Οctagon Τeam στην Αθήνα, ο οποίος πείθει απόλυτα στον ρόλο του.. σφαγέα (butcher) !

To δεύτερο αυτό album των Planet of Zeus ονομάζεται ''Macho Libre'' και μετά το ''Leftovers'', αυτό είναι το δεύτερο single που κυκλοφορούν.

Respect σε ένα από τα καλύτερα videoclip που έχουν γυριστεί ποτέ στην Ελλάδα.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΕ AΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!