onlyfighters

February 19, 2012

ΚΟΛΑΣΗ! CHISORA και HAYE ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ στη ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ! ΣΥΛΛΗΨΗ CHISORA! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ!


O απόλυτος χαμός επικράτησε στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν τα αδέρφια Klitschko και ο Dereck Chisora αμέσως μετά την ήττα του Chisora στον χθεσινό μεγάλο αγώνα που έγινε για τον Παγκόσμιο Τίτλο της WBC στη Γερμανία!

O Dereck Chisora για τα όσα θα δείτε στο βίντεο συνελήφθη από την γερμανική αστυνομία στο αεροδρόμιο του Μονάχου την ώρα που έκανε το check in για να πετάξει προς Λονδίνο. Η αστυνομία αναζητεί ακόμα και τον Βρετανό πυγμάχο David Haye.

Ποιό ήταν όμως το περιστατικό που έφερε αυτούς τους δύο άντρες κοντά και οδήγησε σε αυτές τις εξελίξεις;

Στη Γερμανία την after-match συνέντευξη τύπου των Chisora - Klitschko κάλυπτε ο David Haye ως απεσταλμένος αθλητικού δικτύου. O Haye ήταν ο αντίπαλος του Βλάντιμιρ Κλίτσκο στον τελευταίο του αγώνα τον οποίο και έχασε με ομόφωνη απόφαση.

Όλα άρχισαν όταν ο Chisora άρχισε να κοροϊδεύει και να ειρωνεύεται τον Haye για την απόδοσή του σε εκείνη την αναμέτρηση. Όταν ο μάνατζερ των Κλίτσκο είπε ότι τα αδέρφια τελείωσαν στο να κάνουν αγώνες με Βρετανούς πυγμάχους, τότε ο Chisora ζήτησε από τον Haye να κάνουν οι δυο τους έναν Υπερ - Βρετανικό αγώνα.



Ο Chisora συνέχισε να κοροϊδεύει τον Haye για το τραυματισμένο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο είχε προφασιστεί εκείνος ως δικαιολογία για την ήττα του από τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο.

Συγκεκριμένα είπε:

''Ο David Haye είναι μια ντροπή... Αν ο Haye είναι μαχητής, τότε θα έπρεπε να παίξει μαζί μου. Ας χτυπηθούμε, εγώ κι εσύ.''

Τότε ο Haye από το πίσω μέρος της αίθουσας απάντησε:

''Δεν θες να χτυπηθείς με τον David Haye, δεν το νομίζω''.

Τότε είναι που ο Chisora σηκώνεται από τη θέση του και κατευθύνεται προς το μέρος της αίθουσας όπου κάθεται ο Haye. Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και ακολουθεί η κόλαση! Από τα φωτογραφικά ενσταντανέ που βλέπετε παρακάτω...




... οδηγείται κανείς στη διαπίστωση ότι ο David Haye έσπασε το μπουκάλι που κρατούσε λίγο πριν στο χέρι του, πάνω στο κεφάλι του Dereck Chisora όταν εκείνος τον πλησίασε!!!

Aπό τα γυαλία που εκσφενδονίζονται τραυματίζεται στο πρόσωπο ο μάνατζερ και προπονητής του Haye ονόματι Booth. Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες!




Στη συνέχεια ο Haye παίρνει στα χέρια του ένα τηλεοπτικό τρίποδο με σκοπό να το πετάξει στον προπονητή του Chisora με τον οποίο πιο πριν είχε ανταλλάξει γροθιές, ενώ ο Chisora ακούγεται να τον απειλεί 4 φορές πως αν δεν χτυπηθεί μαζί του θα τον πυροβολήσει και θα τον κάψει!

Αποσβολωμένα τα αδέρφια Κλίτσκο έβλεπαν όσα εκτυλλίσονταν μπροστά στα μάτια τους, με τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο να δηλώνει μετά στο κανάλι BBC:

''Είμαι πολύ απογοητευμένος, ξεπεράστηκαν τα όρια, το άθλημα της πυγμαχίας δεν θα ΄πρεπε να είναι έτσι. Για να είμαι ειλικρινής και οι δύο αυτοί πυγμάχοι δυσφήμησαν την πυγμαχία με αυτό το περιστατικό και θα έπρεπε μια για πάντα να διαγραφούν από την WBC!''

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ!