onlyfighters

November 06, 2011

MMA : ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον αγώνα του ΝΙΚΟΥ ΣΟΚΟΛΗ στο ''THE BATTLE''


Εύκολα επικράτησε ο Νίκος Σοκόλης του Γάλλου αντιπάλου του, Ινγκαργιόλα, έχθες το βράδυ σε ένα στάδιο κατάμεστο από κόσμο που χειροκροτούσε και έδινε διαρκώς κουράγιο στον Έλληνα μαχητή.

Ήταν ένας αγώνας τακτικής. Οι δυο μαχητές καλά διαβασμένοι γνώριζαν ότι ο αγώνας θα κριθεί από ένα λάθος. Ο Ινγκαριόλα παρέμενε προσεκτικός και περίμενε τα strikes του «Νίτρο».

Ο Σοκόλης αν και αρκετές φορές του δόθηκε η ευκαιρία να παλέψει τον Ινγκαριόλα στο έδαφος, δεν έπεσε στην …παγίδα του Γάλλου, ακολουθώντας την γραμμή που του υπαγόρευε από τη γωνία του ο παγκόσμιος μεταλίστ του grappling και εξπέρ στην πάλη εδάφους, Ντέιβιτ Δημόπουλος.

Ο «Νίτρο», το αστέρι της μαχητικής βραδιάς του The Battle, αν και εμφανώς ντεφορμαρισμένος, κράτησε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι ελάχιστες επιθετικές εξάρσεις του Ινγκαριόλα δεν τον αιφνιδίασαν. Κι όταν άνοιξε το παιχνίδι του στον τελευταίο γύρο του αγώνα, νίκησε τον κουρασμένο αντίπαλο του με υποταγή.

Την απονομή πραγματοποίησε ο δυο φορές μεταλίστ Ευρώπης και Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ στην ελληνορωμαϊκή πάλη, Κώστας Θάνος, που είναι και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας φιλάθλων Πάλης.

Πηγή : mahites.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ