onlyfighters

November 09, 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!


Kι όμως! ΜΜΑ ζωντανά από την Νότιο Αφρική! Χάρη στο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 σάιτ στην Ελλάδα για το ΜΜΑ, το mmalegacy.gr, οι ορκισμένοι φανατικοί οπαδοί του ΜΜΑ στην Ελλάδα, που σιγά σιγά γίνονται όλο και περισσότεροι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβά
νουν τη διοργάνωση ''EFC Africa'' ZΩΝΤΑΝΑ και στην Ελλάδα και μάλιστα σε ώρες που μπορούν να δουν οι Έλληνες φίλαθλοι χωρίς να χρειάζεται να ξενυχτίσουν, καθότι Ελλάδα και Νότιος Αφρική έχουν ακριβώς την ίδια ώρα!

To ONLΥ_FIGHTERS επικοινώνησε με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συμφωνία και τα έμαθε όλα. Είναι ο Δημητρής Κωτσής, δημιουργός και υπεύθυνος του σάιτ mmalegacy.gr !

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ!

ONLY_FIGHTERS : Δημήτρη πες μας, τί φιλοδοξείς να προσφέρεις στο ελληνικό κοινό του MMA με τη συμφωνία που έκλεισες για ζωντανή αναμετάδοση της διοργάνωσης ''ΕFC Αfrica'' από τη Νότιο Αφρική μέσα από το mmalegacy.gr ;

Δημήτρης Κωτσής : Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έκλεισε αυτή η συμφωνία με το EFC Africa. Aυτό όμως δεν είναι κάτι που έγινε τώρα έτσι απλά. Τους τελευταίους μήνες σχεδιάζουμε τη πλατφόρμα όπου θα μεταδίδει ζωντανά events και η ιδέα ήρθε από τα Ελληνικά promotions μετά από συνομιλίες με τον κ. Μάρκο Νταουκάκη, με τον οποίο συμφωνήσαμε και το EFL να μεταδίδεται ζωντανά από το mmalegacy.gr.
Την έναρξη την κάνει όμως το EFC Africa, που είναι ένα απίστευτα οργανωμένο promotion. Έτσι την Πέμπτη 10/11 (σημ: αύριο δηλαδή) στις 21:30 θα έχουμε την πρώτη ζωντανή μετάδοσή του μέσα από το mmalegacy.gr .

ONLY_FIGHTERS : Από ότι εχω δει ως τώρα, έχω καταλάβει ότι το EFC δεν είναι μια τυχαία διοργάνωση που απλά επιλέχτηκε. Τόσο διοργανωτικά όσο και σε επίπεδο αγώνων είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Είναι έτσι;

Δημήτρης Κωτσής : Πραγματικά! Το EFC Africa είναι ένα απίστευτα οργανωμένο promotion και εκτός αυτού είναι πολύ θεαματικό και με καλής ποιότητας αγώνες. Μπορεί να είναι στο Γιοχάνεσμπουργκ, αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ευρωπαϊκά promotions. Η μετάδοση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Δεν μεταδίδεται σε μεταμεσονύχτια ώρα αλλά σε ώρα αιχμής για την Ελλάδα, 21:30. Έτσι ένα ποιοτικά καλό θέαμα θα έρχεται στης οθόνες όλων τον χρηστών που αγαπούν της Μικτές Πολεμικές Τέχνες.

ONLY_FIGHTERS : Eλληνικό ενδιαφέρον υπάρχει σε αυτή την διοργάνωση; Έλληνα αθλητή θα δούμε;

Δημήτρης Κωτσής : Ναι, έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στο EFC αγωνίζεται ο Κώστας Ιωάννου, ο οποίος κατέχει την ζώνη του Lightweight πρωταθλητή της διοργάνωσης από το EFC Africa 8. Αυτή την Πέμπτη μάλιστα θα αγωνιστεί με τον Alex Cheboub, ο οποιός θα προσπαθήσει να του πάρει αυτή τη ζώνη στο main event της βραδιάς.

ONLY_FIGHTERS : Τί άλλο να περιμένουμε λοιπόν να δούμε την Πέμπτη σε αυτή την πρώτη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων από την Νότιο Αφρική;

Δημήτρης Κωτσής : Σίγουρα πολύ ΘΕΑΜΑ και εκτός του αγώνα τίτλου του Κώστα Ιωάννου με τον Alex Cheboub, θα υπάρχει ακόμα ένας αγώνας τίτλου. Ο αήττητος Ruan Potts με ρεκόρ 13-0 θα υπερασπιστεί την ζώνη της Heavyweight κατηγορίας απέναντι στον επίσης αήττητο με ρεκόρ 7-0, Andrew van Zyl. Όπως καταλαβαίνεις Στέφανε 2 ματς τίτλου την ίδια βραδιά υπόσχονται από μόνα τους πολύ ένταση και θέαμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Κωτσή για αυτή την σύντομη, μα άκρως διαφωτιστική συνέντευξη για τη νέα αυτή διοργάνωση ΜΜΑ που θα έρχεται από αύριο ΖΩΝΤΑΝΑ στις οθόνες των υπολογιστών σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσα από το MMALEGACY.GR !

Μάθετε όλα τα νέα και τις ζωντανές μεταδόσεις της διοργάνωσης εδώ .

Το επίσημο promo video της αυριανής διοργάνωσης EFC!