onlyfighters

November 07, 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ KHASIKOV ΓΙΑ ΖΑΜΠΙΔΗ : Έτσι σχεδίαζε να τον χτυπήσει...


Ο Ρώσος σταρ του κίκμποξινγκ Batu Khasikov ανήκει πλέον στην Elite του αγωνίσματός του. Το Σάββατο ο Batukhan (όπως είναι το υποκοριστικό του), ο οποίος νωρίτερα μέσα στη χρονιά νίκησε τον Albert Kraus, κατάφερε να κερδίσει και έναν ακόμα κορυφαίο του K-1, τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το μότο του Ρώσου Batu Khasikov με το οποίο κινείται σε όλη του τη ζωή μέσα στα ρινγκ είναι : ''Αντιμετώπισε κάθε αγώνα, σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας της ζωής σου'' .

Ο Ζαμπίδης ήταν γνωστός ως Iron Mike (σιδερένιος Μιχάλης), αλλά ο Batukhan αποδείχτηκε ότι ήταν φτιαγμένος εκείνο το βράδυ του Σαββάτου από κάτι ακόμα δυνατότερο.
Ένα από τα πολύ δυνατά του γόνατα ανάγκασε τον Ζαμπίδη νωρίς στον πρώτο γύρο να εγκαταλείψει τον αγώνα εξαιτίας ενός κατάγματος στο σαγόνι, χωρίς να είναι σαφές πιο χτύπημα του το προκάλεσε αυτό.

Διαβάστε στο ONLY_FIGHTERS τί δήλωσε ο Ρώσος μετά τον αγώνα:

''Το σχέδιό μου για την μάχη ήταν να κάνω τον Μιχάλη να κινείται διαρκώς και να μην τον αφήσω να στέκεται σταθερός στα πόδια του. Σ'αυτό είναι πολύ επικίνδυνος, στο να χτυπάει πολύ δυνατά. Αλλά όταν πρόκειται για γόνατα και χαμηλά λακτίσματα, ε εκεί είναι που είμαι δυνατότερος.''.

Και τώρα ποιός είναι ο επόμενος στην λίστα του Batu Khasikov; Δείτε τί λέει ο ίδιος:

''Η άποψή μου είναι ότι οι καλύτεροι μαχητές του Κ-1 θα έπρεπε να συνεχίσουν να έρχονται στη Ρωσία για να δείξουν τί μπορούν να κάνουν. Τώρα μπορώ να μάχομαι με τους δικούς μου όρους, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω τόσο πολύ.''

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρωσίας και ζήτησε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Eπίσης οι διοργανωτές υποσχέθηκαν να βγάλουν στην δημοσιότητα τις ακτίνες με το σπασμένο σαγόνι του Ζαμπίδη, προκειμένου να διαλύσουν κάθε αμφιβολία για τον λόγο διακοπής του αγώνα.

Πηγή πληροφοριών : greediocracy.com


ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ''ΖΑΜΠΙΔΗΣ - KHASIKOV'' ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ONLY_FIGHTERS!

ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡA!