onlyfighters

November 29, 2011

MMA: Ντοπέ ο Chris Leben! Tον πέταξαν έξω από το UFC!


Έξω από το UFC πέταξε ο Dana White τον Chris Leben, ο οποίος βρέθηκε ντοπαρισμένος σε εξέταση που του έγινε μετά την ήττα του από τον Mark Munoz στο UFC 138 στο Μπίρμιννχαμ της Αγγλίας. Συγκεκριμένα βρέθηκε θετικός στα παυσίπονα οξυκοδόνη και οξυμορφίνη.

Ο... φιλεύσπλαχνος Dana White αμέσως σκίστηκε να δείξει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή λέγοντας πόσο πολύ εύχεται να συνεχίσει σύντομα την καριέρα του στα κλουβιά και να πάνε όλα καλά και στην προσωπική του ζωή. (Γκούχου - γκούχου! Ναι καλά, έγινε...)

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος αθλητής, o Chris Leben, ''πιάνεται στα πράσα'' για παράνομες ουσίες. H πρώτη φορά ήταν στο UFC 89 όταν χτυπήθηκε με τον Michael Bisping.

Σε δηλώσεις του ο αθλητής εμφανίστηκε πραγματικά μετανιωμένος που ντρόπιασε το άθλημά του, όσους τον πιστεύουν και την οικογένειά του με αυτό που έκανε, αναφέροντας πως συχνά ο ίδιος είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του.
Εντάξει Chris Leben, κλάψαμε αγόρι μου με την σπαραξικάρδια ιστορία σου. Βαλαντώσαμε στο κλάμα. Μας έπεισες, μην το κουράζεις άλλο.

Ο ... φιλέσπλαχνος Dana White από την μία, ο Νίκος Ξανθόπουλος της Αμερικής από την άλλη (πεστον και Chris Leben)... πραγματικά έχω πρόβλημα. Ποιά ιστορία είναι η καλύτερη; Εσύ αποφασίζεις...

( ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ)