onlyfighters

November 16, 2011

BOXING: Χαμός μετά τη νίκη του Pacquiao επί του Marquez


Tην τιτανομαχία ''Pacquiao vs Marquez'' την είδατε μέσω του ONLY_FIGHTERS εδώ: (http://onlyfighters.blogspot.com/2011/11/boxing-manny-pacquiao-vs-marquez_13.html)

Διαβάστε τώρα και τα μεθεόρτια:

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση των κριτών στο μεγάλο ματς μεταξύ του Manny Pacquiao και Juan Marquez, αφού αυτοί κατακύρωσαν τον αγώνα υπέρ του πρώτου, ο οποίος δεν έπεισε.

Υποτίθεται πως το συγκεκριμένο ματς θα ολοκλήρωνε την «τριλογία» των δύο μποξέρ, αλλά τα νέα δεδομένα ίσως υποχρεώσουν την διεξαγωγή τέταρτου μεταξύ τους αγώνα. Άλλωστε, ο Μεξικανός είχε ήδη παράπονα από τους προηγούμενους αγώνες...

Έπειτα από δώδεκα ισορροπημένους γύρους στο Λας Βέγκας, ο ένας κριτής του ματς για την WBO Welterweight ζώνη έδωσε βαθμολογία 114-114, αλλά οι άλλοι δύο, με 116-112 και 115-113, έδωσαν τη νίκη στον δημοφιλέστερο Φιλιππινέζο αθλητή της Γης. Το κοινό δεν δίστασε να πετάξει... αντικείμενα στο ρινγκ, αφού αμφισβήτησε έντονα την απόφαση των κριτών.

Ο διεκδικητής ήταν ανώτερος τουλάχιστον για τους έξι πρώτους γύρους, αλλά ο «Pacman» ισορρόπησε τον αγώνα στην συνέχεια. Ο ίδιος ο Marquez μίλησε για κλοπή και μάλλον έχει δίκιο. Ωστόσο, πρέπει να υπολογιστούν οι υψηλές απαιτήσεις, οι οποίες συνοδεύουν τον Pacquiao και μπορούν να επηρεάσουν την κρίση του θεατών, ακόμα και αυτών που αποφασίζουν για τον τελικό νικητή.

Πηγή: onsports.gr