onlyfighters

November 10, 2011

KICKBOXING : Το ''It's Showtime'' πάει και εκτός Ευρώπης!


Για πρώτη φορά στην ιστορία του το It' Showtime υπέγραψε συμβόλαιο για τη διοργάνωση εκτός Ευρώπης. Τα επόμενα 4 χρόνια θα γίνει τουλάχιστον ένα It's Showtime τη χρονιά στη Βραζιλία, με έναρξη στις 10 Νοεμβρίου του 2012 στο Σάο Πάολο.

Πολύ πιθανόν είναι το It's Showtime να κάνει την εμφάνισή του και σε Ιαπωνία και Αυστραλία, με τις οποίες γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις, με πιθανές ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο του ερχόμενου έτους.

Η διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ θα αναβληθεί καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά και η αδειοδότηση χρειάζεται κάποιες εβδομάδες.

Έτσι το Ιt's Showtime δεν θέλει να ρισκάρει μια απόρριψη της άδειας, ενώ ήδη θα έχουν υπογραφεί τα τηλεοπτικά συμβόλαια και οι πυγμάχοι θα έχουν προπονηθεί.

Το πρώτο It's Showtime θα πραγματοποιηθεί στην Τενερίφη της Ισπανίας στις 12 Νοεμβρίου και το επόμενο θα είναι στις 28 Ιανουαρίου στο Leeuwarden, όπου ο Bard Hari θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο kickboxing εναντίον του Gokhan Saki.

Πηγή: mahites.gr