onlyfighters

November 13, 2011

MIXAΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ : ''Σε δύο μήνες θα φέρω πίσω τον τίτλο''! Διαβάστε όλα όσα δήλωσε.


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης Fight Nights αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στη Μόσχα ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ένας αγώνας υπεράσπισης του Παγκόσμιου Τίτλου W5, στον οποίο ο Πρωταθλητής μας αγωνίστηκε απέναντι στον Ρώσο Πρωταθλητή Batu Hasikov.

Οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν στο στάδιο Δυναμό στο Κριλατσκόγιε, όπου τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μέρες πριν, μπροστά σε ένα πολύ θερμό κοινό που είχε κατακλύσει το στάδιο από νωρίς.

Στο στάδιο βρέθηκαν πολλοί Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο για να υποστηρίξουν τον Πρωταθλητή μας και καθόλη την διάρκεια της εμφάνισης του Μιχάλη ζητωκραύγαζαν ρυθμικά το όνομα του. Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το Ρώσικο κρατικό κανάλι Russia 2.

Κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου, ο Πρωταθλητής μας δέχθηκε ένα γόνατο στο πρόσωπο από τον αντίπαλο του και αφού συνέχισε να αγωνίζεται για περίπου 30'', ο Μιχάλης συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε να τον δει ο γιατρός του αγώνα.

Διαγνώστηκε κάταγμα στην κάτω γνάθο με αποτέλεσμα ο γιατρός να διακόψει τον αγώνα, ο οποίος έληξε υπέρ του Ρώσου Πρωταθλητή Batu Hasikov.

Οι γιατροί του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα, του συνέστησαν να ακολουθήσει μια συντηρητική προσέγγιση μέσω μιας μη εγχειρητικής επέμβασης, η οποία θα του διασφαλίσει την καλύτερη αποκατάσταση αλλά και την επιστροφή στα αθλητικά του καθήκοντα εντός 40 ημερών.

Μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ταξίδεψαν η ομάδα του, ο προπονητής του Μπάμπης Παπαδόπουλος, η manager του Τόνια Φουσέκη και ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε για αυτόν τον αγώνα ότι: « Πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια καριέρας και 168 αγώνες, τραυματίζομαι κατά αυτόν τον τρόπο και πρώτη φορά χάνω 1 από τους 4 Παγκόσμιους Τίτλους που κατέχω ενώ τον υπερασπίζομαι, έστω και λόγω τραυματισμού. Κάνω υπομονή 2 μήνες όπως μου υπέδειξαν και οι γιατροί και θα είμαι και πάλι έτοιμος να φέρω τον Παγκόσμιο Τίτλο της W5 πάλι στην Ελλάδα! Ανυπομονώ να έχω τον Ρώσο Πρωταθλητή Μπατού Χασίκοβ απέναντι μου για να διεκδικήσω κάτι που μας ανήκει και ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει στα δικά μας πάτρια εδάφη!»

Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD, τα X-TREME STORES, και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Πηγή: zambidisclub.gr