onlyfighters

November 05, 2011

Δείτε τους 5 αγώνες KICKBOXING ''ΣΕΡΒΙΑ vs ΡΟΥΜΑΝΙΑ'' του WAKO PRO GRAND PRIX (15/9/2011)


Οι Σέρβοι στα προημιτελικά μας τσάκισαν και μας έριξαν ξύλο στην έδρα τους. Σε πέντε παιχνίδια κέρδισαν τα τέσσερα και εμείς μόλις ένα.

O μοναδικός που κέρδισε τότε ήταν ο Νίκος Παπαδημητρίου. Πολύ δυναμικά έκανε τον Σέρβο Zivkovic να μετανιώσει που ανέβηκε στο ρινγκ μαζί του. Να πούμε όμως πως και ο Αλέξης Σύρος κέρδισε σε εκείνη την διοργάνωση τον Σέρβο Aleksandar Topic, ασχέτως αν οι κριτές στη σερβική έδρα έκαναν τον... μαλάκα. Αυτά είναι όμως που δεν γουστάρω καθόλου. Είναι πολύ άτιμο να μη δίνεις την νίκη σε κάποιον που κέρδισε. Και δεν είναι τάβλι, να πεις ε και τί εγινε. Είναι μπουνιές, γροθιές, άγρια καταπόνηση του κορμιού. Γι'αυτό εδώ στο κίκμποξινγκ (και γενικότερα σε όλα τα μαχητικά αθλήματα επαφής) επιβάλλεται η αμεροληψία ίσως πολύ περισσότερο από άλλα αγωνίσματα.

Δείτε εδώ την νίκη του Νίκου Παπαδημητρίου στην Σερβία.

Νίκος Παπαδημητρίου vs Stefan Zivkovic



Πάμε όμως τώρα στα ημιτελικά, στα οποία πέρασαν οι Σέρβοι μετά το 4-1 που μας έκαναν στην έδρα τους, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με 5 Ρουμάνους. Oι Ρουμάνοι έφτασαν στα ημιτελικά κερδίζοντας τους Ιταλούς με 4-1. Τα κατάφερε η σερβική πεντάδα να κερδίσει και τους Ρουμάνους και μάλιστα στην έδρα τους μιας και η διοργάνωση έγινε στο Βουκουρέστι;

Δείτε τους αγώνες ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ στο ONLY_FIGHTERS. To νούμερο ένα μπλογκ σε επισκεψιμότητα για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα!


Aleksandar Topić (Σερβία) vs Ionut Atodiresei (Ρουμανία)



Σχόλια για αγώνα : Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το γούσταρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα!

Jovan Kaludjerovic (Σερβία) vs Andrei Stoica (Ρουμανία)





Μilos Anic (Σερβία) vs Florin Lupu (Ρουμανία)




Stevan Zivkovic (Σερβία) vs Mihai Barbu (Ρουμανία)




Uroš Bogojević (Σερβία) vs Viorel Butnaru (Ρουμανία)