onlyfighters

December 14, 2011

ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ σε αγώνα πυγμαχίας στο Ενόπλων Δυνάμεων. Δείτε τον! ''Αθανασιάδης vs Τρικαλιώτης''.


Ο αγώνας που θα δείτε είναι για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στα 75 κιλά και έγινε στο ΜΕΤΣ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011. Με τα κόκκινα γάντια είναι ο πυγμάχος Θόδωρος Αθανασιάδης, ενώ με τα μπλε γάντια είναι ο Σπύρος Τρικαλιώτης.

Ο Αθανασιάδης έχασε τον αγώνα στα σημεία από τον Τρικαλιώτη σύμφωνα με τους κριτές. Θα ήθελα όμως να δείτε τον αγώνα και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη κατά πόσο ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Οι υποστηρικτές του πυγμάχου Θοδωρή Αθανασιάδη, -τουλάχιστον από τα σχόλια που είδαμε στο YouTube- φαίνεται να την αμφισβητούν έντονα.

Χαρακτηριστικό είναι σχόλιο που βρίσκεται στο YouTube κάτω από το βίντεο από τον χρήστη MrLugnos, ο οποίος φαινερά εκνευρισμένος έγραψε:

(Διαβάστε το μεγαλύτερο μέρος)

'' Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα για να καταλάβουμε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ σε αυτή τη χώρα δεν πάει μπροστά!!!!! ΤΟ ΜΑΤΣ δεν θα το σχολιάσω. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ μπροστά στην εικόνα αυτού του βίντεο σίγουρα ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ τους. Ένα ολόκληρο γήπεδο με πρωταθλητές της Α' Κατηγορίας, ακόμη και συναθλητές του νικητή γιουχάιζαν το αποτέλεσμα...''

Ενώ ένα ακόμα πιο σκληρό σχόλιο γίνεται από τον χρήστη ''greekboxing1'' στο YouTube που ανέβασε και τα δύο αυτά βίντεο στο διαδίκτυο. Στην περιγραφή του δεύτερου βίντεο αναφέρει σε τμήμα του σχολίου του:

'' Πολύ "σπρώξιμο", νάναι καλά οι κριτές. Ντροπή...''

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο πυγμάχος Τρικαλιώτης ηττήθηκε στον τελικό, στον οποίο πέρασε μετά από αυτόν τον αγώνα, από τον Θωμά Στάθη με σκορ 21-17.

Δείτε τον αγώνα να σχηματίσετε και εσείς την δική σας γνώμη.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



Σημείωση: Το ΟΝLY_FIGHTERS δεν υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς των δύο κειμένων που βρήκε στο διαδίκτυο.