onlyfighters

December 29, 2011

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΞΥΛΟΥ. Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011.

Στη φωτογραφία ο Απόστολος Γκλέτσος στο νοσοκομείο μετά από άγριο καυγά με συνεργάτη του

Πολλά είναι τα περιστατικά βίας που σημειώνονται ανά την Ελληνική επικράτεια και σ'όλο τον κόσμο. Στα ''κεντρικά δελτία ειδήσεων ξύλου'' του ONLY_FIGHTERS, όπως περιπαικτικά βάφτισα αυτή τη στήλη, μαθαίνετε ειδήσεις με τέτοια περιστατικά. Για να ξέρετε τί γίνεται στον κόσμο και πόσο σημαντικό σε ορισμένες περιπτώσεις είναι να γνωρίζει κανείς αυτοάμυνα και μαχητικά σπορ προκειμένου να προφυλάσσει τη σωματική του ακεραιότητα. Είναι ένας τρελός τρελός κόσμος εκεί έξω και καλύτερα να ξέρεις και να προσέχεις... για να έχεις.

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


Μαθητική εκδρομή μετατράπηκε σε τουρνουά ξύλου


ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!

Εννέα άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όταν Έλληνες μαθητές διαπληκτίστηκαν άγρια με Λίβυους το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης...
Όλα ξεκίνησαν όταν τα άτομα λιβυκής καταγωγής άρχισαν να πειράζουν μαθήτριες που διέμεναν κι αυτές στο ίδιο ξενοδοχείο. Οι Έλληνες μαθητές ζήτησαν τον λόγο, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ξαφνικά οι κλωτσιές και οι μπουνιές έδιναν και έπαιρναν στο χώρο του ξενοδοχείου.
Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έφτασε στον χώρο η αστυνομία όμως ήδη υπήρχαν εφτά τραυματίες από την πλευρά των Λιβύων και 2 από την πλευρά των Ελλήνων, ευτυχώς όχι σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Πηγή: arpaktiko.org


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ


Σάπισαν στο ξύλο και έστειλαν στο νοσοκομείο γύφτο που προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτι στην Πέλλα...


Τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στο Νέο Μυλοπόταμο Πέλλας, με δύο άγνωστους συνεργούς του πιάστηκε ένας ημεδαπός ΡΟΜ 25 ετών.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες προσπαθώντας να διαρρήξουν το σπίτι μιας 36χρονης, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, καταδιώχθηκαν με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο 25χρονος, ενώ οι δύο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης του σπιτιού ενός 37χρονου στον Πενταπλάτανο Πέλλας, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικό ποσό και άλλα έγγραφα.

Σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος από τους προπηλακισμούς των πολιτών κατά την ακινητοποίησή του, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται και οι δύο συνεργοί του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Πηγή: seleo.gr


ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

VIDEO: Ξύλο ανάμεσα σε τερματοφύλακα και οπαδό στο Άγιαξ- Άλκμααρ

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Άγιαξ και την Άλκμααρ.

Ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον Εστέμπαν, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο goalkeeper δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια αλλά τον έριξε στο έδαφος και άρχισε να τον κλοτσάει. Ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα και ο προπονητής της Άλκμααρ, εκνευρισμένος πήρε την ομάδα του και έφυγε από το γήπεδο και ο αγώνας διεκόπη οριστικά. Μετά τον αγώνα, ο διαιτητής δήλωσε: «Είδα τον Εστέμπαν να χτυπά αλλεπάλληλα τον οπαδό. Με βάση τους κανονισμούς, είναι αποβολή. Κι εγώ οφείλω να τηρώ τους κανονισμούς. Όταν είδα πως ο προπονητής της Άλκμααρ είχε αποφασίσει να πάρει την ομάδα του από το γήπεδο, αποφάσισα να διακόψω τον αγώνα οριστικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ






Πηγή: mediagate.gr



ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


Αμερικανικό reality δείχνει άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών στο δρόμο



Το reality ασχολείται με ανθρώπους που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα και προσπαθούν να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Στο επεισόδιο, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο απόσπασμα, μια πρωταγωνίστρια, η Ashley, ξυλοφορτώνει μια κοπέλα στη μέση του δρόμου, θέλοντας να της δείξει ποιος είναι ο αρχηγός.

Σύμφωνα με την παραγωγή του reality, το Beyond Scared Straight έχει βοηθήσει άτομα που έχουν συμμετάσχει σε αυτό, καταφέρνοντας να τους απομακρύνει από τα ναρκωτικά και το ποτό.

Από τις βιαιοπραγίες, μάλλον όχι ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Πηγή: cosmo.gr

ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε το γραφείο που έπαιξε ξύλο ο Γκλέτσος!

Για τον καβγά Απόστολου Γκλέτσου – Ευάγγελου Κυριακίδη, που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν αμφότεροι στο νοσοκομείο. Σήμερα το Lamia Star δημοσιεύει φωτογραφίες από το γραφείο του Ευάγγελου Κυριακίδη μετά το ξυλοδαρμό που συντάραξε το πανελλήνιο. Η λεζάντα του Lamia Star γράφει:

Αυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε στο ναυτιλιακό γραφείο του Ευάγγελου Κυριακίδη, αμέσως μετά την επίσκεψη του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου την Τετάρτη το πρωϊ.
Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στον κ.Κυριακίδη.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας ζήτησε τα κλειδιά της Παραμυθοχώρας από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα.

Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή. Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ… όταν άκουσα τις καταγγελίες τρελλάθηκα… είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ στα παρακάτω λινκ:

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/12/GRAFEIO11-300x246.jpg


http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/12/GRAFEIO1.jpg


http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/12/GRAFEIO2.jpg


http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/12/GRAFEIO4.jpg


http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/12/gkletsos2-300x2471.jpg

Πηγή: tsantiri.gr

Επόμενο ''Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Ξύλου'' σύντομα MONO στο ONLY_FIGHTERS!