onlyfighters

December 20, 2011

Serge Pinto: Μαχητές σαν τον ΠΑΥΛΟ ΚΑΠΩΝΗ πληρώθηκαν ΜΟΝΟ 480 ΕΥΡΩ για να παίξουν στον πρώτο γύρο του Ι-1 στην Κίνα!


Το συμπέρασμα του τίτλου της ανάρτησης συνεπάγεται διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις-καταγγελίες του μάνατζερ και προμόουτερ Serge Pinto απέναντι στην διοργάνωση Ι-1. Tην είδηση την διαβάσαμε από την ιστοσελίδα muaythaitv.com .

Μεταφράσαμε στα Ελληνικά για τους αναγνώστες μας τη δημοσίευση της ιστοσελίδα που μπορείτε να δείτε και εδώ στα Αγγλικά (http://www.muaythaitv.com/pages/news/news.php?s_id=2015). Δεν ξέρουμε αν ισχύει ότι ο Παύλος Καπώνης πήρε μόνο αυτό το μικρό ποσό για να παίξει στον πρωτο γύρο του Ι-1 στην Κίνα. Από πληροφορίες μάθαμε πως όλα τα έξοδα της Ελληνικής αποστολής στην Κίνα πληρώθηκαν από τους διοργανωτές και με το παραπάνω, ωστόσο δεδομένης της αξίας του Παύλου Καπώνη το ποσό συγκεκριμένα για τον αγώνα του με τον Colossa μας φαίνεται πραγματικά μικρό αν ισχύει τα όσα καταγγέλει ο προμόουτερ τον Antoine και Victor Pinto, ο κύριος Serge Pinto.

Ακολουθεί η ελεύθερη μετάφραση της δημοσίευσης στα Ε
λληνικά:

Ο Antoine Pinto και ο αδερφός του Victor (aka Leo) δεν θα παίξει στο WMC I-1 World Muaythai Grand Xtreme 2011. Aποκλείστηκαν λόγω ''έξτρα αδικαιολόγητων απαιτήσεων και παράπονων'' εκ μέρους του πατέρα τους και μάνατζερ Serge Pinto. Παρακάτω διαβάστε τις εξηγήσεις και τα επιχειρήματα του καθενός.

Ι-1 promotion:

''Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Οι Antoine (Antuan) Pinto και Victor (Leo) Pinto αποκλείστηκαν από την διοργάνωση. Αναρίθμητες φορές ο Serge Pinto, πατέρας και μάνατζερ των Antuan και Leo είχε όλο και περισσότερες απαιτήσεις και αδικαιολόγητα παράπονα, έχοντας ωστόσο αρχικά συμφωνήσει με τα όσα προσέφερε το I-1.

O προμόουτερ Kim Ip θεώρησε όλα όσα έκανε ο κύριος Pinto υπερβολικά και αναπόδεκτα.

Μετά από ώριμη σκέψη ο προμόουτερ Kim Ip πρέπει να πάρει αυτή την θλιβερή μα όμως και λογική απόφαση. Αυτό γίνεται για την υγιή ανάπτυξη των τουρνουά I-1 και για την δικαιοσύνη σε όλους τους μαχητές.

Ο Μ-100 Sitpholek της Ταϋλάνδης θα λάβει μέρος συμμετέχοντας στα 72 κιλά Super 4.

O Choon Yen Meng Nigel, ανερχόμενο αστέρι της Μαλαισίας, θα πάρει μέρος σε ένα από τα Super Fights.

Eυχόμαστε στην οικογένεια Pinto τα καλύτερα στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Ευχαριστώ για την ευγενική προσοχή και την υποστήριξη σας στο Ι-1.


Serge Pinto:

To event βασίστηκε κυρίως στην άφιξη του Antoine και του Victor στο Χονγκ Κονγκ. Δείτε το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε για το promotion στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους μόνο οι Colossa, Santichai, Valdet Gashi, Victor Pinto and Antoine Pinto (υπερασπιστής τίτλου του στο Ι-1).

H κάρτα αγώνων του τουρνουά άλλαξε τέσσερις φορές και δεν επέτρεπαν στον Victor Pinto να χρησιμοποιήσει κρατήματα και αγκώνες απέναντι στον αντίπαλό του στο Χονγκ Κονγκ, καθώς σε τέτοια περίπτωση εκείνος δεν θα δεχόταν τον αγώνα.

Λίγες μέρες πριν τους αγώνες μάθαμε ότι αυτοί θα μεταδίδονταν επί πληρωμή σε όλο τον κόσμο (εκτός του Χονγκ Κονγκ επειδή οι τηλεθεατές πληρώνουν ανάμεσα σε 350 και 1000 HK$) στην αλυσίδα gofightlive-tv και στο ίντερνετ για 14.99 USD ανά παραγγελία για ένα διάστημα τριών μηνών. Η απόφαση πάρθηκε χωρίς την πληρωμή των δικαιώματων, χωρίς προηγούμενη συμφωνία με τους αθλητές και τους μάνατζέρ τους, χωρίς αποζημίωση ή δικαίωμα για δημοσίευση ή πνευματικά δικαιώματα και χωρίς συμβόλαιο ... και η μισθολογική προσφορά του προμόουτερ απέναντι σε παγκοσμίου κλάσης μαχητές όπως ο Colossa ή διεθνούς κύρους μαχητές όπως ο Ilya Grad και ο Παύλος Καπώνης στον πρώτο γύρο του τουρνουά ήταν μόλις 480 ευρώ... ένα πραγματικό τίποτα!

Η μόνη απάντηση που λάβαμε στις απορίες μας ήταν: ''Να μην σας αφορά αυτό που κάνουμε!''.

Θέλω να τονίσω ότι το promotion δεν εξέδωσε κανένα συμβόλαιο και τους προκαλώ να παρουσιάσουν έναν έγκυρο υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Οι θαυμαστές του Anthony και του Victor Pinto και όλοι οι άλλοι θεατές που αγόρασαν τα εισιτήριά τους για να τους δουν να μάχονται, εξαπατήθηκαν και η διοργάνωση τούς μεταχειρήστηκε σαν ηλίθιους. Το ''pay per view'' ακυρώθηκε 48 ώρες πριν τους αγώνες και οι αντίπαλοι αντικαταστάθηκαν από δευτεροκλασάτους αθλητές. Αυτό θα πει έλλειψη σεβασμού για επαγγελματίες μαχητές και θεατές!''.