onlyfighters

December 28, 2011

KICKBOXING: Tα κατάφερε ο Armani Danielyan! Κέρδισε με ΝΟΚ ΑΟΥΤ στο ''Απόλυτη Μάχη 2''


Δεν υποστηρίζουμε τυχαία μαχητές εδώ στο ONLY_FIGHTERS. O Armani Danielyan είναι δικός μας άνθρωπος γιατί είναι αληθινός. Πιστεύω πολύ σε αυτόν και δεν με απογοητεύει.

Πριν λίγο χτυπήθηκε στο ''Απόλυτη Μάχη 2'' με αντίπαλο τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο από την Ξάνθη στα 85 κιλά και ο Armani κατάφερε να τον βγάλει ΝΟΚ ΑΟΥΤ με χτύπημα που του πέρασε στο συκώτι.

Τουρνουά με τέσσερις αθλητές που σας είχαμε γράψει στην προηγούμενη ανάρτηση δεν έγινε καθώς -όπως και το περίμενα άλλωστε- κάποιοι αθλητές δεν κατέβηκαν.

Μιας και δεν υπάρχει -προς το παρόν- βίντεο απ'τον αγώνα, ήρθα σε επικοινωνία με τον ίδιο τον Armani, ο οποίος και με ενημέρωσε σχετικά με το τί συνέβη στο ματς.
Καταρχήν μίλησε για τα πολύ δυνατά πόδια του αντιπάλου του και για κάποια βαριά χτυπήματα που προσπάθησε να του περάσει ειδικά στην αρχή του αγώνα.

Σε γενικές γραμμές μας τόνισε πως ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. O Armani έπαιξε προσεκτικά χωρίς να μπαίνει ιδιαίτερα μέχρι να αρχίσει να βγάζει τα καθαρά του χτυπήματα στον αγώνα. Απ΄την στιγμή που πήρε μπρος, το νοκ άουτ δεν άργησε να έρθει.

Ο Αrmani αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον φίλο του Βασίλη Ζικόπη που ζει πλέον στην Βοστόνη της Αμερικής καθώς και στην οικογένειά του.

Εύχομαι και θέλω να έχω την χαρά να γράψω ακόμα για πολλές επιτυχίες του. Είναι τρελός ο Αρμένης σας λέω!

Δείτε πάλι το βίντεο που είχε γυρίσει πριν από αυτόν τον αγώνα του πατώντας εδώ.


Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε
παλαιότερο αγώνα του Armani Danielyan με αντίπαλο (για δεύτερη φορά) τον δυνατό μαχητή Νίκο Ιωαννίδη.