onlyfighters

December 27, 2011

Δείτε βίντεο -όλα τα λεφτά- με τον Armani Danielyan να προετοιμάζεται για το ''Aπόλυτη Μάχη 2''!

Στη φωτογραφία νικητής ο Armani Danielyan

O Armani Danielyan είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος μαχητής. Τον πάω με χίλια αυτόν τον άνθρωπο γιατί κουβαλάει τόση τρέλα, όση κουβαλάει και το ONLY_FIGHTERS. Έχει το δικό μας πνεύμα.

Σήμερα αγωνίζεται στο Ιβανόφειο στάδιο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της διοργάνωσης ''Απόλυτη Μάχη 2'' από την Πάση δυνάμει του Ηλία Ραπατσουλέα. Στην ίδια διοργάνωση παίζουν φίλοι μας όπως ο Παντελής Πορφυρόπουλος και ο Θοδωρής Γκαντίνας. Παίδες καλή επιτυχία! Ακόμα αγωνίζονται μαχητές όπως ο εξαιρετικός Χάρης Γαζής, ο Νίκος Ιωαννίδης, ο Φέλιξ Πολιανίδης και ο Κώστας Κωτζιαντζής.

Ο Armani Danielyan μαζί με τον σκύλο του, τον Lord

Ο Armani Danielyan και ο Παντελής Πορφυρόπουλος θα είναι στο ίδιο τουρνουά των τεσσάρων ατόμων που θα χτυπηθούν στο Kick Boxing με όρους Κ-1. Τα άλλα δύο άτομα που θα είναι στην τετράδα δεν τα γνωρίζουμε. Ούτως ή άλλως αυτή η διοργάνωση γίνεται πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του ήχου έχω την εντύπωση. Ούτε που ενδιαφέρθηκε κανείς να μας ενημερώσει. Ένα δελτίο τύπου να στέλνετε στα σάιτς και τα μπλογκς (σαν το δικό μας ίσως που έχει και χιλιάδες αναγνώστες;) για να ενημερώνεται ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων δεν είναι κακό. Για σκεφτείτε το σαν ιδέα. Τέλος πάντων...

Ο λόγος που έγινε αυτή η ανάρτηση τώρα είναι μόνο ένας. Για να σας δείξω ένα -όλα τα λεφτά- βίντεο που γύρισε πριν λίγο ο φίλος μας Armani Danielyan κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τη διοργάνωση.

Δημοσιογράφο να παίρνει συνέντευξη με το τσιγάρο στο χέρι θέλετε;... Το 'χουμε!
Ξύλο μπροστά από την εκκλησία στο προαύλιο θέλετε; ... Το 'χουμε!
Εκατό μέτρα Armani (άνθρωπος) vs Lord (σκύλος) θέλετε;... Το 'χουμε!
Πιστό να φιλάει το χέρι του παπά καθώς εκείνος μπαίνει στην εκκλησία και τον Armani από δίπλα να κάνει σχοινάκι θέλετε; ... Το 'χουμε!

EINAI ΤΡΕΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΡΜ-ΕΝ-ΙΟΣ!

Καλή επιτυχία φίλε μου!

ΔΕΙΤΕ!



Πληροφορίες για την ανάρτηση από: mahitikanea.gr και mmalegacy.gr (να 'ναι καλά οι άνθρωποι)