onlyfighters

December 30, 2011

Ολυμπιακό στάδιο ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Στεφανόπουλος !


Στη φωτογραφία ο Γιώργος Στεφανόπουλος

Εχθές το βράδυ το Δ.Σ. ΤΟΥ Δήμου Περιστερίου αποφάσισε τη μετονομασία του Ολυμπιακού Σταδίου Πυγμαχίας προκειμένου να τιμήσει τον κορυφαίο αθλητή των ελληνικών ρίνγκ, Γιώργο Στεφανόπουλο...

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, το' πε και το ΄κανε. Τον περασμένο Μάιο, ο δήμαρχος Περιστερίου, δεσμεύτηκε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων στην επίσημη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Ολυμπιονίκη Πυγμαχίας με τίτλο "Μια Ζωή σαν Ring" ότι θα επιδιώξει προσωπικά ο ίδιος, προτείνοντας στο Δ.Σ. του δήμου Περιστερίου, να δοθεί στο ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας το όνομα του Περιστεριώτη ολυμπιονίκη πυγμάχου Γιώργου Στεφανόπουλου.

Ο άρχοντας της πόλης, τελικά, υλοποίησε τη δέσμευσή του και στο εξής το Ολυμπιακό Στάδιο του δήμου Περιστερίου θα ονομάζεται Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος".

Συγκινημένος, ο Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ., αλλά και τους διαμερισματικούς συμβούλους που το πρότειναν και το υπερψήφισαν ομόφωνα, για την ύψιστη τιμή που του έκαναν και δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει αδιάκοπα στον τόπο του, στο Περιστέρι.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Πηγή κειμένου: mahites.gr