onlyfighters

December 25, 2011

Ασημένιο μετάλλιο για τον Έλληνα Ευγένιο Λαζαρίδη στην Πυγμαχία! Δείτε βίντεο!

Στα δεξιά ο Ευγένιος Λαζαρίδης

Αργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα, κατέκτησε ο Ευγένιος Λαζαρίδης μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στον τελικό με τον Λευκορώσο, Yan Sudilovskiy, όπου έχασε οριακά με σκορ 8:7. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 75 άνδρες πυγμάχοι από 16 χώρες του EUBC: Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία...

Το 2ο European Students Championships πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, με τους πυγμάχους της οικοδέσποινας χώρας να κυριαρχούν και να εξασφαλίζουν επτά κορυφαίες θέσεις.

Στον πρώτο τελικό, στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης, ο 20χρονος πρώην πρωταθλητής του Youth National της Ρωσίας Magomed Ibiyev νίκησε στην κατηγορία light flyweight τον πρωταθλητή Ουκρανίας και διαγωνιζόμενο του AIBA World Championships, Denis Kozaruk.

Ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου του National Championships της Ρωσίας, ο 21χρονος Dmitriy Sotnikov κυριάρχησε στον τελικό της κατηγορίας flyweight επί του Ουκρανού Denis Yashchuk. Ο Sotnikov φαίνεται πως σύντομα θα είναι σε θέση να αναμετρηθεί με τον τωρινό παγκόσμιο πρωταθλητή της AIBA Misha Aloyan ως ο κορυφαίος πυγμάχος της κατηγορίας στη χώρα του.

Για τη συνέχεια της ανάρτησης πατήστε εδώ: http://www.mahites.gr/martial-sports/all-sports/boxing/2413-asimenios-lazaridis-europi.html

Δείτε ''Ευγένιος Λαζαρίδης vs Σταμάτης Γαλατούλας'' από τα φετινά Παναθήναια.

Πηγή κειμένου: mahites.gr

Πηγή βίντεο: skaouter.gr