onlyfighters

December 30, 2011

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ''Απόλυτη Μάχη 2''! Όλα όσα έγιναν!

Με αρκετά καλούς αγώνες και ανάμεσα σε 1200 θεατές πραγματοποιήθηκε η Απόλυτη Μάχη 2 η οποία διοργανώθηκε από την Πάση Δυνάμει και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων

Σε μια δύσκολη εποχή και χωρίς την ιδιαίτερη διαφήμιση η παρουσία τόσων θεατών δείχνει την δυναμική και την απήχηση που έχει το άθλημα αλλά και η παρουσία της οργάνωσης και της Ομοσπονδίας η οποία αποτελεί πλέον εγγύηση οργανωτική και αγωνιστική.

Έπειτα από την αποχώρηση ενός των αθλητών έγινε ένας μόνο αγώνας Thai Boxing από του δύο που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι καθώς και 7 αγώνες Απόλυτης Μάχης (ΜΜΑ). Λόγο του μικρού σχετικά αριθμού των αγώνων και του κινδύνου να τελειώσει πολύ νωρίς η διοργάνωση συμφωνήθηκε με τη διαιτησία ότι θα φροντίσει σε περίπτωση που μπορεί να υπάρξει παρέμβαση η οποία δε θα επιρεάσει το αποτέλεσμα με σκοπό να επιμηκύνει τον αγώνα. Τελικά αυτό δεν χρειάστηκε και έγινε μόνο ελαφρά στον αγώνα του Καλλιστρατίδη ο οποίος φυσικά και πήρε την νίκη.

Καλύτερος αγώνας της Βραδιάς θεωρήθηκε ο αγώνας του Γκιόργκι Παπουνασβίλι με τον Φέλιξ Ιορδανίδη όπου δύο αντίθετα στυλ έδωσαν ένα καλό και δυνατό θέαμα καθώς και του ανερχόμενου Θόδωρου Γκαντίνα με τον Νίκο Ιωαννίδη.

Ο κόσμος ο οποίος χειροκρότησε την πρόταση του προέδρου της Ε.Ο.Μ.Α ότι όποιος παρουσιάσει το απόκομμα του εισιτηρίου από την παρούσα

διοργάνωση σε επόμενη της Ομοσπονδίας θα έχει 30% έκπτωση, έδειξε ικανοποιημένος με το θέαμα που παρακολούθησε και θα είναι σίγουρα παρόν και στην επόμενη η οποία προετοιμάζετε ήδη σε ημερομηνία και τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων:


Τhai Boxing : Armani Danielyan vs Δημήτρης Σιδηρόπουλος

Νικητής ο Danielyan στον τρίτο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ.


MMA : Νίκος Ιωαννίδης vs Θοδωρής Γκαντίνας

Νικητής ο Νίκος Ιωαννίδης με νίκη στα σημεία.


ΜΜΑ : Φέλιξ Πολιανίδης vs Άγγελος Παπαγεωργίου

Νικητής ο Πολιανίδης με εγκατάλειψη του Παπαγεωργίου στον τρίτο γύρο


ΜΜΑ: Νίκος Σπανός vs Χρήστος Κέντζος

Νικητής ο Σπανός με εγκατάλειψη του Κέντζου στον πρώτο γύρο


ΜΜΑ : Λεωνίδας Καλλιστρατίδης vs Ζαάλ Μαϊσουράντζε

Νικητής ο Καλλιστρατίδης με διακοπή στον δεύτερο γύρο


ΜΜΑ : Κώστας Κωτσιάντζης vs Χρήστος Πέτσος

Νικητής ο Κωτσιάντζης με πνιγμό στον δεύτερο γύρο


ΜΜΑ : Papounasvilli Giorgi vs Φέλιξ Ιορδανίδης

Νικητής ο Papounasvilli στα σημεία.

Πηγή: mahitikanea.gr