onlyfighters

December 19, 2011

MUAY THAI: Mάθετε τί έκανε ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΠΩΝΗΣ στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας!

Με την Ελληνική Σημαία στα χέρια έφυγε για το Χονγκ Κονγκ ο Έλληνας Πρωταθλητής

Την είδηση την διαβάσαμε από το skaouter.gr και σας τη μεταφέρουμε:


Ένα δυνατό αντικανονικό χτύπημα στο πρόσωπο στοίχισε στον Παύλο Καπώνη το παγκόσμιο στο Muay Thai. Στο ρινγκ ο Παύλος Καπώνης και το φαβορί όπως τον είχαν χαρακτηρίσει πολλοί ο Νοτιοαφρικανός Vuyisile Colossa...

Ο αντίπαλος έριξε στο πάτωμα τον Έλληνα αθλητή... Κι ενώ ο διαιτητής , είχε σηκωμένα χέρια και έδινε οδηγίες, ένα δεύτερο αστραπιαίο γόνατο στο πρόσωπο του Diamond του Muay Thai. To χτύπημα προκάλεσε ακατάσχετη αιμοραγία στο Παύλο με αποτέλεσμα ο γιατρός να ζητήσει τη διακοπή του αγώνα , διότι ήταν αρκετά σοβαρό.

Κι όμως ο Diamond Καπώνης ζήτησε να συνεχίσει , τι κι αν οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές! Η αιμοραγία και η συνεχής επίθεση του αντιπάλου στο χτυπημένο σημείο , ανάγκασε τον γιατρό να επιβάλλει την οριστική διακοπή του αγώνα.
Έτσι στο τέλος του δεύτερου γύρου, το παιχνίδι τελείωσε με νικητή τον Vuyisile Colossa.

Αυτού του είδους , τα αντικανονικα χτυπήματα συνηθίζονται σε αγώνες επαγγελματικού επιπέδου. Ακόμα και ο αγώνας να είχε καταχωρηθεί υπέρ του Παύλου, όταν περνούσε στην επόμενη φάση θα ήταν πολύ πιθανό να μην μπορούσε να συμμετέχει στο 100% όπως αρμόζει σε έναν αθλητή αυτού του επιπέδου λόγω του σοβαρού χτυπήματος.

Αξιζεί να σημειωθεί ότι ο δεύτερος αγώνας θα παίζονταν μισή ώρα μετά τον πρώτο αγώνα και όπως ειναι φυσιολογικό οι διοργανωτές ένος τόσο μεγάλου σόου να μην προκρίνουν έναν αθλητή με τέτοιο χτύπημα στο πρόσωπο ακόμα κι αν είχε προέρθει από αντικανονική πράξη.
Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με νικητή τον Νοτιοαφρικανό αθλητή.

Δείτε βίντεο με την προετοιμασία του Παύλου Καπώνη για την διοργάνωση.



Πηγή: skaouter.gr
Eπιμέλεια: Πηνελόπη Ντρες
Ρεπορτάζ: Θάνος Καραλής