onlyfighters

December 08, 2011

Σκοτώθηκαν και στην Στεφανίδου Μπιτάκος-Χαχαμίδης. Δείτε το βίντεο.


Μετά και το σημερινό μεσημεριάτικο τί να ευχηθούμε; Άντε και στην Μπεκατώρου; Εκπομπή για εκπομπή δεν θα αφήσουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

Πουλάει όμως η κόντρα τους και αυτή είναι η αλήθεια. Απλά έχω ένα πρόβλημα από ένα σημείο και μετά όλο αυτό να το πάρω στα σοβαρά. Καταλαβαίνετε... Φαντάζομαι και πολλοί από εσάς αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα με μένα.

Γουστάρω όλο αυτό το promotion και τον ... μύθο (ναι, ok) που δημιουργείται γύρω από αυτόν τον αγώνα. Η εμφάνιση σε ζωντανή εκπομπή το μεσημέρι δίνει μια πρόσβαση σε ένα κοινό που κατά πάσα πιθανότητα άκουσε τα ονόματά τους σήμερα για πρώτη φορά.
Και οι δυο είναι έξυπνα παιδιά, προσπαθησαν να το διαχειριστούν όλο αυτό (κυρίως την εικόνα τους) όσο πιο σωστά γίνεται, αλλά αν με ρωτάτε αν τα κατάφεραν, θα έλεγα σε ένα 60 με 70%. Ειδικότερα ο Σταμάτης Μπιτάκος φαντάζομαι ίσως και ο ίδιος να μην αντιλαμβάνεται ώρες ώρες πόσο εριστικός βγαίνει. Θα έπρεπε σίγουρα να έχει προσέξει λίγο περισσότερο τον τρόπο που θα εκφραζόταν ειδικά για εκείνη την ώρα και τον κόσμο που τον έβλεπε.
To προσπάθησε έχω την εντύπωση, αλλά δεν τα πολυκατάφερε.

H Στεφανίδου ζορίστηκε άγρια με το συγκεκριμένο θέμα. Φαινόταν στα μάτια της ότι δεν γούσταρε με τίποτα όλο αυτό που γινόταν. Βέβαια όταν θα πάρει αύριο τα νούμερα τηλεθέασης το πιθανότερο είναι να εκπλαγεί από το πόσο της πούλησε.

Δεν παίρνουμε το μέρος κανενός, το διασκεδάζουμε και εμείς όπως και εσείς.