onlyfighters

December 13, 2011

Τρομερός αγώνας: ''Κωνσταντίνος Βετίμης vs Χάρης Τούντας'' για τη ζώνη KING OF SANDA

Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Βετίμης

Ένας εκπληκτικός αγώνας εγίνε στα 80 κιλά στο αγώνισμα του Sanda. Ο καλύτερος Έλληνας εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ο Κωνσταντίνος Βετίμης, κλήθηκε να αντιμετωπίσει για την ζώνη KING OF SANDA τον Χάρη Τούντα.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας τρομερός αγώνας με ανατροπές και ένα φοβερό come back στη μάχη του Πρωταθλητή Ελλάδος Κωνσταντίνου Βετίμη, ο οποίος έχει στην καριέρα του στο SANDA πολλές επιτυχίες και στο εξωτερικό. Πραγματικά ο Βετίμης στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Κάπου εκεί όμως μίλησε η ψυχή και η κλάση του Πρωταθλητή.


Χαρακτηριστικό των έντονων συναισθημάτων με τις ανατροπές σε αυτόν τον αγώνα, είναι το μήνυμα που έγραψε ο Σταύρος Στοφυλάς, προπονητής του Βετίμη στο Facebook. Έγραψε:

'' Μερικά συναισθήματα δεν μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια, ενα μεγάλο μπράβο κατ΄ αρχην στον αντίπαλο του Βετίμη τον Χάρη Τούντα που έδειξε πραγματικά ότι είναι ένας πολεμιστής που τον διέπει ήθος, σεβασμός και μεγάλη ψυχή και τέλος ενα τεράστιο μπράβο στον Μαθητή μου Βετίμη που μετά απο τόσα που έχουμε περάσει μαζί ήρθε η δικαίωση με τον καλύτερο τρόπο, τον τρόπο που του αρμόζει, τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει, τον τρόπο "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΨΥΧΗΣ".CODE NAME:KING OF SANDA!!!!!!!!!!!!!! ''

Δείτε τον αγώνα τους πρώτα εδώ στο ONLY_FIGHTERS!

Πρώτος Γύρος




Δεύτερος Γύρος




Τρίτος Γύρος