onlyfighters

December 08, 2011

ΜΜΑ : Αυτό είναι το νέο ριάλιτυ για το ΜΜΑ στην Αμερική. Διαβάστε για αυτό και δείτε το τρέιλερ!


Tην Δευτέρα 9 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μέσα από το -άλλωτε μουσικό κανάλι- MTV, ένα νέο ριάλιτυ που έχει επίκεντρο το άθλημα του ΜΜΑ και ονομάζεται ''Caged''.

Διαβάστε εδώ στο ONLY_FIGHTERS περί τίνος πρόκειται:

Μεγαλώνοντας στην μικρή πόλη της Λουϊζιάνα, μια ομάδα παιδιών έχοντας τελειώσει το Λύκειο βρίσκονται αντιμέτωποι με την ίδια τη ζωή και τις δυσκολίες της. Πρέπει πλέον να βρουν πως θα καταφέρουν να παλέψουν τη ζωή, προσπαθώντας με όποιο τρόπο μπορούν να βγουν από το ''κλουβί'' των αδιεξόδων που έχουν βρεθεί. Όλα αυτά τα παιδιά τα ενώνει η αγάπη τους για το ΜΜΑ και η προσπάθειά τους να αναδειχθούν μέσα από αυτό το άθλημα.

Το ριάλιτυ αυτό είναι μια ειλικρινής ματιά στη ζωή και τον κόσμο των ερασιτεχνών μαχητών του ΜΜΑ, τόσο μέσα στο κλουβί, όσο και έξω από αυτό. Ένας από τους νεαρούς παλεύει με τα συναισθήματα του για έναν χαμένο έρωτα, ένας άλλος ανάμεσα στη νέα του οικογένεια και τη ζωή του ως μαχητής, ενώ ένας τρίτος έχει όνειρο ζωής του να κάνει την οικογένειά του περήφανη για αυτόν. Πόσο εύκολο είναι για αυτά τα παιδιά να αφήσουν έξω από το κλουβί όλα τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν; Θα δείτε πως όλα αυτά τα θέματα στην προσωπική τους ζωή, τους επηρεάζουν και στην απόδοσή τους μέσα στους αγώνες τους στα κλουβιά.

Γι'αυτούς τους μονομάχους της δικής μας σύγχρονης εποχής, κάθε μέρα είναι και μια δοκιμασία στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το παρελθόν, δημιουργώντας τη ζωή που θέλουν στο παρόν και το μέλλον. Είναι η δική τους ευκαιρία να σταθούν όρθια στο κλουβί και στη ζωή.

Δείτε παρακάτω το πάρα πολύ ωραίο trailer. Περιμένω με ανυπομονησία το ''Caged''. Εσείς;

Get More: Caged, Full Episodes