onlyfighters

December 17, 2011

Παρατράγουδα μετά τον αγώνα Sanda ''Σταμάτης Μορούλης vs Σάββας Ατζεμιάν''. Δείτε τον.

Στιγμιότυπο από τους αγώνες

Ο Σταμάτης Μορούλης (μαθητής του Γιώργου Μαυρωνά) και ο Σάββας Ατζεμιάν (μαθητής του Σταύρου Στοφυλά) αναμετρήθηκαν στα πλαίσια του ''Sanda Fight Night 3''.

Ωστόσο ο αγώνας αυτός μετά τη λήξη του επιφύλασε κάποια παρατράγουδα. Καταρχήν είχαμε έντονη αμφισβήτηση από το κοινό που βρίσκονταν μέσα στο στάδιο της απόφασης των κριτών, οι οποίοι έδωσαν τη νίκη Σάββα Ατζεμιάν. Οι αποδοκιμασίες ακούγονται και στο βίντεο.

Πέρα από αυτό όμως η κόντρα μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο μέσω του Facebook ανάμεσα στους δύο προπονητές των δύο αθλητών. Μαυρωνάς και Στοφυλάς είχαν έναν φραστικό διαπληκτισμό σε έντονα φιλικό τόνο όμως. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση που η πλευρά Μαυρωνά υποστηρίζει ότι έκανε ο μαχητής Σάββας Ατζεμιάν μετά την λήξη του αγώνα σύμφωνα με την οποία ο μαχητής φέρεται να δήλωσε
ότι επειδη φοράει παντελονια δεν δέχεται αυτο το αποτελεσμα και ότι ο αγώνας είναι υπέρ του Σταμάτη Μορούλη. Ο Μαυρωνάς επίσης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα άδικο και υποστήριξε ότι η νίκη με μεγάλη υπεροχή μάλλιστα ήταν του αθλητή του.

Από την άλλη ο Σταύρος Στοφυλάς υποστήριξε πως ρώτησε τον μαθητή του αν είπε αυτή τη φράση και εκείνος το αρνήθηκε δηλώνοντας πως δεν είπε ποτέ τίποτα στον Μαυρωνά. Ο Στοφυλάς τόνισε πως το ματς ήταν διαφήμιση του αθλήματος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς δεν υπήρχε σε καμμία περίπτωση μεγάλη διαφορά των δύο αθλητών. Μετά από κάποια σχόλια σχετικά με τα κιλά των αθλητών, κάποια ζευγαρώματα σε παλαιότερες διοργανώσεις, καθώς και άλλα διάφορα που δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε από εδώ και οι δύο αυτοί άξιοι προπονητές αποφάσισαν να βρεθούν και να συζητήσουν για τον αγώνα από κοντά.

Το να υπάρχουν διαφωνίες είναι υγεία έχω να πω εγώ. Μαυρωνάς και Στοφυλάς έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό που κάνουν, είναι αναγνωρισμένοι στον χώρο τους με πολλούς αθλητές και επιτυχίες. Η διοργάνωση ''Sanda Fight Night 3'' έδωσε πάρα πολύ δυνατούς αγώνες που όλοι εμείς οι φανατικοί των μαχητικών αθλημάτων τους απολαύσαμε.

Οι αναγνώστες του ONLY_FIGHTERS δείτε παρακάτω τον αγώνα ''Μορούλης vs Aτζαμιάν'' και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα για το ποιός μπορεί να είναι ο νικητής.

ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ




ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ




ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ