onlyfighters

December 17, 2011

Γιάννης Γρηγορέας (βετεράνος πυγμάχος) : ''Δίκαια νικητής ο Τρικαλιώτης στο ματς με τον Φώτη''

Από αριστερά ο Γιώργος Τσαχάκης και από δεξιά ο Γιάννης Γρηγορέας

Ο Γιάννης Γρηγορέας είναι Έλληνας Βετεράνος πυγμάχος, από αυτούς που έχουν φάει τα ρινγκ με το κουτάλι. Έχει φάει και έχει δώσει πολύ ξύλο τόσα χρόνια ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες που πέρασαν ποτέ από την ερασιτεχνική πυγμαχία και ως εκ τούτου η γνώμη του έχει οπωσδήποτε βαρύνουσα σημασία.

Στα αριστερά ο Γιάννης Γρηγορέας

Ο Γιάννης διαφωνεί με την ανάρτηση στην οποία χαρακτηρίσαμε άδικη την απόφαση των κριτών απέναντι στο Στέλιο Φώτη, στο αγώνα του με τον Σπύρο Τρικαλιώτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας της Α' Κατηγορίας Αντρών.
Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την επιθετικότητα του Στέλιου Φώτη στον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς ουσία, με τον Τρικαλιώτη να σημαδεύει έξυπνα και να παίρνει τα σημεία. Έστω και με οριακή διαφορά νικητής για τον βετεράνο Γρηγορέα ανακηρρύχτηκε σωστά ο Τρικαλιώτης.

Επακριβώς μας δήλωσε.
''Η επιθετικότητα και η επιθυμία δεν φέρνουν πάντα την νίκη. Χρειάζεται μυαλό και αποτελεσματικότητα.''

Σέβομαι απεριόριστα την άποψη ενός σπουδαίου Έλληνα πυγμάχου όπως ο Γιάννης Γρηγορέας, ωστόσο δεν πρόκειται να αλλάξω την δική μου άποψη για τον αγώνα. Για μένα ο Στέλιος Φώτης είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής του ματς.
Θεωρώ όμως χρέος μου να γράψω στο ONLY_FIGHTERS και την αντίθετη άποψη όταν αυτή εκφράζεται από ένα σημαντικό άνθρωπο του χώρου που γνωρίζει το αντικείμενο.

Πάντως για τον πρώτο αγώνα ο Γιάννης Γρηγορέας συναίνεσε με την δική μας άποψη, χαρακτηρίζοντας και αυτός άδικη την νίκη του Τρικαλιώτη απέναντι στον Αθανασιάδη.

Εδώ και οι δύο αγώνες για τους οποίους έγινε αναφορά στο παραπάνω κείμενο:

Στέλιος Φώτης vs Σπύρος Τρικαλιώτης




Σπύρος Τρικαλιώτης vs Θόδωρος Αθανασιάδης

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ