onlyfighters

February 23, 2012

KICKBOXING: Ο τελευταίος αγώνας του PETER AERTS! Πού και πότε θα γίνει! Όλες οι πληροφορίες.


Γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1970 στο Άιντχοφεν της Ολλανδίας, o Peter Aerts έμελλε να γίνει ένας από τους σημαντικότερους μαχητές στην ιστορία του Kick Boxing.

Μόλις στα 14 του άρχισε να ασχολείται στην αρχή με το Muay Thai και το Kick Boxing. Toν πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο τον κέρδισε όταν ήταν 19 και πριν τον μάθουμε όλοι ως ''Mr. K-1'' θα γινόταν πρώτα Πρωταθλητής Ολλανδίας στο Muay Thai. Mε εξαίρεση το 2009 θα λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις Κ-1, όπου θα συμμετάσχει άλλοτε σαν μεγάλο φαβόρι και άλλοτε σαν μεγάλο αυτσάιντερ. Τη δεκαετία 1990 με 2000 θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων κερδίζοντας το Grand Prix τρεις φορές, ενώ την επόμενη δεκαετία θα φτάσει ένα βήμα πριν τον τίτλο άλλες τρεις φορές, δημιουργώντας έτσι τον δικό του μύθο.

Στη φωτογραφία ο Peter Aerts με την οικογένειά του

Στα 41 και βάλε έτη του, έφτασε πλέον η ώρα για αυτόν τον γίγαντα του Kick Boxing να κρεμάσει τα γάντια του. Η ημερομηνία, η διοργάνωση και ο αντίπαλος, όλα κλείστηκαν.

Και μετά την οικονομική κατάρρευση του Κ-1, είναι φυσικά το ''It's Showtime'' η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing αυτή τη στιγμή στον κόσμο, στην οποία θα τον δούμε στις 30 Ιουνίου στο Bέλγιο για τελευταία φορά να αγωνίζεται με αντίπαλο τον Oλλανδό -με καταγωγή από το Σουρινάμ όμως- Tyrone Spong. Αήττητος για το 2011 και το 2012 ο Spong, με τελευταίο του θύμα τον Melvin Manhoef στο πρώτο It's Showtime του 2012, αναμένεται να δώσει στον Peter Aerts μια αναμέτρηση εφάμιλλη της αξίας του.

Eπίσης στο ''It's Showtime 57 και 58'' του Βελγίου θα δούμε την αναμέτρηση ανάμεσα του Jerome Le Banner με τον Rustemi Kreshnik να είναι επικεφαλής στην Undercard. Φίλος μου ο Kreshnik , πατέρας με μια πανέμορφη κόρη, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχει τη δύναμη και προχωρά τόσο δυνατά. Επιφυλάσσομαι για αποκλειστική συνέντευξη μαζί του αποκλειστικά και μόνο για τους αναγνώστες του ONLY_FIGHTERS!

Φήμες για τη συγκέκριμενη διοργάνωση αναφέρουν επίσης πως ίσως δούμε τον Ernesto Hoost να επιστρέφει στα ρινγκ για μία ακόμα μάχη, δεν είναι όμως επιβεβαιωμένο.

Επίσης η αρχικά προγραμματισμένη αναμέτρηση του Andy Souwer με τον Giorgio Petrosyan αλλάζει, καθώς ο Petrosyan διέκοψε το συμβόλαιό του με το ''It's Showtime'' και ως αντικαταστάτης του κλήθηκε για να παίξει με τον Souwer o Chris Ngimbi. H ανάμετρηση ''Souwer vs Ngimbi'' θα είναι μια μάχη τίτλου για τον πρωταθλητή του ''It's Showtime'' στην κατηγορία 70ΜΑΧ.

Ακόμα η αναμέτρηση του Danyo Llunga με τον Filip Verlinden στην κατηγορία 95 ΜΑΧ θα είναι και αυτή μάχη τίτλου.

Η κάρτα αγώνων για το ''It's Showtime'' του Βελγίου ως τώρα έχει ως εξής:

Main card


Under card