onlyfighters

February 20, 2012

Η επίσημη απάντηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον Μιχάλη Αρναούτη για το THE BATTLE 3!


Ενθουσιασμένος ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος όλων των εποχών Μιχάλης Αρναούτης από το -αμερικανικών προτύπων- στήσιμο της δεύτερης διοργάνωσης του THE BATTLE, ανακοίνωσε εχθές με επιστολή του από τις ΗΠΑ όπου διαμένει, την πρόθεσή του να έρθει εδώ στη γεννέτειρά του την Ελλάδα και να πυγμαχήσει για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα μπροστά στους συμπατριώτες του στην επόμενη τρίτη έκδοση του promotion!

Σε αυτή την πρόθεση του Μιχάλη Αρναούτη απαντά σήμερα άμεσα ο διοργανωτής του ''THE BATTLE'' Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσα από μια επιστολή από την οποία προκύπτει πως τα πάντα είναι ανοιχτά για να ζήσει ολόκληρη η Ελλάδα μια πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη εμπειρία στις 9 Ιουνίου, ημερομηνία διεξαγωγής του THE BATTLE 3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!

'' Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα το e-mail πρόταση του παγκόσμιου πρωταθλητή μας στην επαγγελματική πυγμαχία Μιχάλη Αρναούτη.
Έχουμε μιλήσει ώρες ατελείωτες μαζί, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα για τα όνειρά του και την εκπλήρωση αυτών.

Θα ήταν μεγάλη μoυ τιμή να καταφέρει το THE BATTLE να φιλοξενήσει τον πρώτο επαγγελματικό αγώνα του Mighty στην πατρίδα μας.
Ο Μιχάλης έχει καταφέρει να βάλει τον πήχη τόσο ψηλά όσο κανένας άλλος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος.

Μια διοργάνωση με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη, η εικόνα της οποίας θα φτάσει σε όλον τον κόσμο και στις επίσημες παγκόσμιες ομοσπονδίες, ωφείλει να είναι η κορυφαία που θα γίνει στην Ελλάδα.


Ναι, θέλω να έρθει ο φίλος και κορυφαίος Έλληνας εν ενεργεία πυγμάχος στην Ελλάδα, να παίξει μπροστά στο ελληνικό κοινό και να είναι το main event του THE BATTLE 3 που θα γίνει στις 9 Ιουνίου.

Μιχάλης Αρναούτης και Στέφανος Κωνσταντινίδης το 2006 στη Νέα Υόρκη

Η θέληση από την πράξη δεν απέχει πολύ αρκεί να υπάρχει τεχνογνωσία, να ευνοούν οι συνθήκες και να είναι όλες οι πλευρές έτοιμες να κάνουν θυσίες ώστε η σκέψη να γίνει γεγονός.

Σηκώνω το γάντι που μου έριξε ο Μιχάλης Αρναούτης και του υπόσχομαι ότι θα έρθω στη Ν. Υόρκη πολύ σύντομα ώστε να συζητήσουμε με την ομάδα που έχει το management του, τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε ο Mighty να έρθει στη λαβωμένη οικονομικά Ελλάδα και να δώσει τον αγώνα που ονειρεύεται μπροστά στους συμπατριώτες του.

Φυσικά, η ρεβάνς του Σταμάτη Μπιτάκου και του Παύλου Καπώνη που έχει κλειστεί για τις 9 Ιουνίου στο THE BATTLE 3 ήταν και παραμένει προτεραιότητά μου και δε θα εργαστώ ούτε μισό λεπτό λιγότερο σχετικά με το promotion αυτού του αγώνα, είτε έρθω σε συμφωνία με τους managers του Μιχάλη Αρναούτη είτε όχι.

Φίλε Μιχάλη, μας ενώνουν πολλά, αλλά μας χωρίζει η απόσταση και οι οικονομικές συγκυρίες που ταλανίζουν την πατρίδα μας.

Για την απόσταση κάνω εγώ το πρώτο βήμα και σύντομα θα είμαι στη Ν.Υόρκη.

Για τις οικονομικές συγκυρίες στην Ελλάδα περιμένω από εσένα να έχεις ενημερώσει σχετικά τους managers σου και εγώ είμαι διατεθειμένος να βάλω το χέρι στην τσέπη τόσο βαθειά, όσο δεν το έχω βάλει για κανένα άλλο Έλληνα μαχητή, όπως άλλωστε σου αρμόζει.


Με εκτίμηση

Στέφανος Κωνσταντινίδης

promoter THE BATTLE ''