onlyfighters

February 22, 2012

O Στέλιος Παπαδόπουλος επιστρέφει στο Kick Boxing! Δείτε σπάρινγκ με τον Κώστα Παπαδέλη.

Στη φωτογραφία ο Στέλιος Παπαδόπουλος

Μετά το NO LIMITS 12 στην Κέρκυρα , όπου ο Στέλιος Παπαδόπουλος κέρδισε τον Νίκο Χύσεν στα σημεία, αποσύρθηκε από τον χώρο του Kick Boxing ύστερα από μερικούς μήνες για εκείνον της πυγμαχίας όπου έμεινε για δύο χρόνια.
5 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, δύο εκ των οποίων στην Α' Κατηγορία καθώς από τα 17(!) του παίζει στους άντρες και με ταξίδια σχεδόν επί ένα χρόνο στο εξωτερικό κάνοντας προετοιμασία και αγώνες, πέρασε αυτή η περίοδος για τον Στέλιο.

Δεν κατάφερε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και έτσι επιστρέφει στο Kick Boxing, στον χώρο όπου τον πρωτογνωρίσαμε. Προπονούμενος στους ''Μαχητές Νέας Περάμου'' και με προπονητή τον Σωκράτη Καραΐτη, στοχεύει να αγωνίζεται στα 70 κιλά -μια δύσκολη κατηγορία στην Ελλάδα με πολλούς σκληρούς μαχητές-. Δείτε τον εδώ μετά από ενάμιση χρόνο αποχή από το Kick Boxing σε σπάρινγκ με τον ταλαντούχο και εξίσου δυνατό Κώστα Παπαδέλη! O Παπαδέλης θα αγωνιστεί στις 10 Μαρτίου στο ''King of the Sanda K-1 3''.

Στον πρώτο γύρο παίζουν Kick Boxing, στον δεύτερο πυγμαχία και γόνατα ενώ στον τρίτο Thai Boxing.