onlyfighters

February 26, 2012

H κριτική του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον πρώην αθλητή του ΝΙΚΟ ΣΟΚΟΛΗ για τον αγώνα στο GFC 3.

Στη φωτογραφία Δημήτρης Δημητρίου και Νίκος Σοκόλης από τα παλιά

Τον αγώνα του Νίκου Σοκόλη με τον Κροάτη Matijas Baric στη διοργάνωση του GFC 3 σχολίασε ο δάσκαλος που ανακάλυψε και ανέδειξε τον έλληνα πρωταθλητή του ΜΜΑ...

«Είδα το βίντεο του αγώνα και διαπίστωσα ότι προσπαθούν να αλλάξουν το παιχνίδι του Σοκόλη», ήταν το πρώτο σχόλιο του Δημητρίου που έδειξε ότι αν και σταμάτησε η 10χρονη συνεργασία του με τον κορυφαίο μονομάχο, εξακολουθεί να παρακολουθεί την πορεία του…

«Με τον Κροάτη έβλεπα το Νίκο να επιχειρεί κτυπήματα low και να κάνει κίνηση, κάτι που είναι ξένο σ’ αυτόν. Ενώ είχε απόσταση από τον αντίπαλο δεν δούλευε τα χέρια του αποτελεσματικά και δυο φορές που το επιχείρησε την μία γλίστρησε και την άλλη έχασε την ισορροπία του.

Φάνηκε ότι του λείπει το σπάρινγκ και ότι δεν δουλεύει όσο πρέπει γάντια…. Σε ότι αφορά την πάλη στο έδαφος, όταν δουλεύαμε μαζί είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του έβγαζε «ευθείες» και επιχειρούσε «τρίγωνα»…».

Πηγή κειμένου: mahites.gr

Για όποιον δεν έχει δει την αναμέτρηση του Νίκου Σοκόλη στο GFC 3 με αντίπαλο τον Κροάτη Matijas Baric, μπορεί να την δει κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμo μέσα από το νούμερο ένα site για το MMA στην Ελλάδα, το mmalegacy.gr φυσικά:

http://mmalegacy.gr/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=201&video_id=482