onlyfighters

February 17, 2012

Το επίσημο δελτίο τύπου των ''Spartan Warriors - Gidakos Team'' για όσα έγιναν στο THE BATTLE 2!


Επίσημο δελτίο τύπου έβγαλαν οι ''Spartan Warriors - Gidakos Team'' για όσα έγιναν στο ΤΗΕ ΒΑΤTLE 2.

Διαβάστε το!

'' Σας ενημερώνουμε πως θα θέλαμε αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι, μεταξύ των αθλητών Χαχαμίδη – Μπιτάκου, στο κλειστό Περιστερίου, να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει δυο-τρεις λεπτομέρειες σχετικά με την υγιή διεξαγωγή αγώνων.

Ο χρόνος – γύρος ο οποιός ορίζεται από την αρχή πρέπει να τηρείται. Γι' αυτό και υπάρχουν ένας κεντρικός διαιτητής και τέσσερις κριτές.

Ο ένας αθλητής από τον άλλον δεν πρέπει στο μεσοδιάστημα που παίρνουν ανάσες, να έρθουν σε επαφή, ούτε να υποκινούνται από τους ίδιους τους προπονητές τους.
Αν μη τι άλλο θα πρέπει η κριτική επιτροπή και ο κεντρικός διαιτητής να λαμβάνουν τις προβλεπόμενες ποινές που ανήκουν στους διεθνείς κανονισμούς. Μόνο έτσι οι προπονητές θα νιώθουν σίγουροι ώστε με ασφάλεια να επιτρέπουν στους αθλητές τους να συμμετάσχουν.

Επιτέλους οι άσχετοι με το χώρο θα πρέπει να απομακρυνθούν. Δεν γίνεται το άθλημα, να ορίζεται από αποτυχημένους στο χώρο τους, οι οποίοι λόγω δημόσιων σχέσεων, να καταφέρνουν στις πλάτες των φιλάθλων και με τη δύναμη της εισόδου, που σας επιβάλλουν, να κάνουν «αρπαχτές» και επειδή δε ξέρουν πότε θα έχουν την επόμενη ευκαιρία διεξαγωγής αγώνων, να προκαλούν επώνυμα και εντελώς ερασιτεχνικά τον όποιο καταξιωμένο δάσκαλο έχει τόσα χρόνια στο χώρο. ''

Δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την επίσημη ανακοίνωση