onlyfighters

February 25, 2012

KICKBOXING: Το ''Joya Cup'' επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά! Όλες οι πληροφορίες.


Για ακόμα μία χρονιά το γνωστό πια Joya Cup έρχεται να προσφέρει ωραίες, δυνατές, αθλητικές αναμετρήσεις στο αγώνισμα του Kick Boxing.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Γ.Σ Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη» είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους αθλητές και τους συλλόγους της χώρας, διοργανώνοντας το Joya Kick Boxing Championship 2012. Ένα ραντεβού, εν μέσω δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, που δοκιμάζουν την υπομονή μας, αλλά και την αγάπη μας για τον αθλητισμό.

Σε πείσμα των καιρών και «φτιαγμένοι» για να παλεύουμε με τα δύσκολα, σας προσκαλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με αυτές 1.000 αθλητών από 60 συλλόγους που συμμετέχουν στο «Joya» κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε ένα πανελλήνιο τουρνουά διάρκειας τεσσάρων (4) αγωνιστικών διημέρων.

Η «Μαχητική Λέσχη» και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους, πιστεύουν ακλόνητα πως η μαζική απήχηση των πολεμικών τεχνών, η εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους καθώς και η ανάγκη για άθληση, εκτόνωση και αυτοάμυνα, θα είναι ο τελικός νικητής στην αναμέτρηση με τη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Αφετηρία του Joya Kick Boxing Championship 2012, είναι η 1η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2012, στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι.

Στόχος μας, να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους αθλητές με βλέψεις για επαγγελματική καριέρα στο άθλημα να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τους αγώνες τους με άξιους αντιπάλους σε στιλ K1 Rules και Low Kicks, ενώ το στιλ Kick Light προσφέρεται για τους υπόλοιπους αθλητές-λάτρεις του Kick Boxing ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Ακολουθεί η 2η αγωνιστική στις 26 & 27 Μαΐου 2012, η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Οκτωβρίου 2012, ενώ η 4η και τελική φάση του πρωταθλήματος στις 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012.

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Το Σάββατο 3 Μαρτίου από τις 14.00μμ θα διεξαχθούν οι αγώνες σε στυλ Low Kicks Β’ & Α’ κατηγορίας, ενώ από τις 18:00μμ θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε στυλ Κ1 Α’ κατηγορίας χωρίς κάσκες και προαιρετικά με προστατευτικά.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα αγωνιστούν σε στιλ Kickboxing-Kick Light οι νέοι αλλά και πιο έμπειροι αθλητές κάθε ηλικίας στο κυνήγι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των επάθλων στο τέλος της χρονιάς.

H 1η αγωνιστική του τουρνουά θα διεξαχθεί στο Fight Club Central Gym τις ακόλουθες ημερομηνίες:

•Σάββατο 3 Μαρτίου 14.00 – 18.00 Low Kicks/Κ1 Rules
•Κυριακή 4 Μαρτίου 09.30-18.00 Kick Light

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: fightclubgalatsi.gr