onlyfighters

February 29, 2012

Μαχαίρωσαν αήττητο αθλητή του ΜΜΑ! Όλες οι πληροφορίες.

Στη φωτογραφία ο μαχητής Βlagoi Ivanov


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Βούλγαρος Blagoi Ivanov (6-0), μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στην πρωτεύουσα της πατρίδας του.

Μαζί με δύο φίλους του βρισκόταν σε ένα μπαρ της Σόφιας ο αήττητος Ivanov, όταν δέχθηκε επίθεση από οκτώ άγνωστους. Οι βουλγαρικές αρχές κατέφθασαν άμεσα και διαπίστωσαν μαχαιριά στην καρδιά του αήττητου μαχητή. Αυτός μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσηλευτικό κέντρο, στο οποίο οι ιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πρόκειται για μαχητή με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες ΜΜΑ. Επίσης έχει επικρατήσει του Fedor Emelianenko σε αγώνα Sambo και ήταν ο πρώτος που κέρδισε τον Ρώσο θρύλο του συγκεκριμένου αθλήματος το 2008. Εν ολίγοις πρόκειται για τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στον «κόσμο» των δυναμικών αθλημάτων.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από τα βουλγαρικά Μέσα και επιβεβαιώθηκε από το Bellator, promotion στο οποίο ανήκει από πέρσι ο Ivanov. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παραπάνω εξελίξεις έχουν σοκάρει σύσσωμο το φίλαθλο κοινό των μικτών πολεμικών τεχνών.

Δείτε παρακάτω έναν αγώνα του Blagoi Ivanov.



Πηγή κειμένου: onsports.gr