onlyfighters

February 07, 2012

Κλείστηκαν οι επόμενοι αγώνες για Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και Μαριάννα Καλλέργη


Στη τοπική διοργάνωση του Τάσου Τσάλα, στην έκτη σεζόν του ''Gladiator's Night'' που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στην Χαλκίδα θα δώσουν το παρών δύο από τους μαχητές που είδαμε την Κυριακή στο ''THE BATTLE 2''.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου όπως είδαμε κέρδισε τον συνωνόματο Νικολαΐδη στον τέταρτο γύρο του ''THE BATTLE 2'' αυτή την Κυριακή μετά από τραυματισμό και εγκατάλειψη του αξιόλογου αντιπάλου του. Ο Νικολαΐδης είχε κλέισει ήδη να παίξει μετά τον αγώνα στο BATTLE στη διοργάνωση του Τσάλα και συγκεκριμένα με τον Βέλγο Michael Buxant. O τραυματισμός του όμως τελικλα καθιστά αυτή του τη συμμετοχή αδύνατη.
Ο διοργανωτής Τσάλας επικοινώνησε και ενημέρωσε τον Buxant για το γεγονός και ο Βέλγος του είπε πως σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικής του Νικολαΐδη. Έτσι αποφασίστηκε τη θέση του να πάρει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου. Τα θέλει να τα πάθει φαίνεται ο Βέλγος! Έτσι κλείστηκε το ''Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Michael Buxant'' για το ''Gladiator's Night 6''.


Πάρτε μια πρώτη γεύση για το ποιός είναι ο Michael Buxant στο παρακάτω βίντεο.





Μετά τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου έναν ακόμα αθλητή που άρπαξε έξυπνα απ'το ''THE BATTLE'' o γνωστός διοργανωτής Τάσος Τσάλας ήταν η Μαριάννα Καλλέργη. Πολλοί είπαν ότι ξενέρωσαν με το πόσο γρήγορα τελείωσε ο αγώνας της Καλλέργη με αντίπαλο την Ολλανδέζα Mellony Geugjes στο ''THE BATTLE 2''. Δεν είχαν και άδικο. Ξύλο θέλαμε να δούμε και ξύλο δεν είδαμε. Ίσως όμως ότι χάσαμε στο ''THE BATTLE'' να το δούμε στο ''Gladiator's Night 6''. Η αντίπαλος της δυνατής κορυφαίας αθλήτριας του Muay Thai δεν είναι ακόμα γνωστή. Ελπίζουμε να είναι κάποιο δυνατό όνομα!

Δείτε: ''Mαριάννα Καλλέργη vs Mellony Geugjes'' από το ''THE BATTLE 2''.



Πηγή πληροφοριών: lordofrings.gr