onlyfighters

February 09, 2012

''Παύλος Καπώνης vs Σταμάτης Μπιτάκος'' έρχεται στο THE BATTLE 3! Διαβάστε την ανακοίνωση.


Η πρόκληση - πρόσκληση του Σταμάτη Μπιτάκου για ρεβάνς με τον Παύλο Καπώνη βρίσκει όπως όλα δείχνουν την απάντησή της στο ''THE BATTLE 3''!

Αυτή η πληροφορία περιέχεται στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε για το ''ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 2'' o διοργανωτής Στέφανος Κωνσταντινίδης. Διαβάστε όλη την ανακοίνωση παρακάτω μαζί με νέες πληροφορίες για αλλαγές με αυστηρότερους κανονισμούς στην τρίτη έκδοση της επιτυχημένης διοργάνωσης.

'' ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 2
Eπίσημη Aνακοίνωση


Φίλες και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων, το THE BATTLE 2 αποτελεί πλέον παρελθόν και με τη δική σας παρουσία έχει γραφτεί στην ιστορία ως ένα από τα πολυπληθέστερα και με το πιο ένθερμο κοινό fight show που έχουμε ζήσει όλοι -ζωντανά- στην Ελλάδα.

Οι ιαχές σας ακόμα ηχούν στ΄αυτιά μου και ο παλμός που εσείς δώσατε στο Oλυμπιακό Kέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου ακόμα δονεί το γήπεδο. Εμείς δημιουργήσαμε τις συνθήκες, κάναμε το matchmaking & θέσαμε τους κανόνες. Οι μαχητές έδωσαν τη ψυχή τους πάνω στο ρινγκ. Οι προπονητές ίδρωσαν για να προετοιμάσουν τους μαθητές τους. Εσείς βάλατε την παρουσία και τον παλμό.

Ο συνδυασμός των παραπάνω, με την προσωπική κάθε φορά σφραγίδα των εμπλεκομένων, έφερε το αποτέλεσμα που είδατε και κατά κοινή ομολογία ήταν θεαματικό. Σε κάποιες μάχες τα πνεύματα οξύνθηκαν, λόγω της συμπεριφοράς, της παιδείας, του ήθους και της ψυχοσύνθεσης των εμπλεκόμενων αθλητών ή προπονητών.
Το THE BATTLE καταδικάζει κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά που έγινε μέσα στο ρινγκ ή στις γωνίες, χωρίς να πάρει επίσημη θέση, αφού τα videos αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα των όσων συνέβησαν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. "Όραση" λέγεται η αίσθηση που θα οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα όποιον έχει αμφιβολίες για το τι συνέβει στις 19 μάχες.

Σας ανακοινώνουμε ότι στα επόμενα fight shows μας οι προπονητές και μόνο αυτοί θα είναι υπεύθυνοι των αντιδράσεων των αθλητών τους και υπόλογοι προς τους διοργανωτές μετά την χρήση των videos. Θα ανακοινωθούν σύντομα οι ρήτρες για συγκεκριμένες περιπτώσεις που θα υπογράφουν οι προπονητές για τους αθλητές τους, πριν εκείνοι μπουν στο ρινγκ.
Επίσης, κάθε αντιαθλητικό χτύπημα θα φέρει τον "δράστη" εκτός του THE BATTLE δια παντός και τη σχολή του εκτός της επόμενης διοργάνωσης .

Ευχαριστώ θερμά τους 4 κριτές και 4 διαιτητές του THE BATTLE, που έδειξαν ότι έχουν τις γνώσεις και δεν υπολογίζουν σε "ημέτερους", με αποτέλεσμα σε 11 αγώνες με όρους Κ1, σε 3 αγώνες με όρους Muay Thai και σε 5 αγώνες με όρους ΜΜΑ να μην υπάρξει καμία επίσημη ένσταση ή λογική διαφωνία για το αποτέλεσμα. Η διαφάνεια στα αποτελέσματα και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού των μαχητών ήταν , είναι και θα είναι η παντιέρα του THE BATTLE.

Στο "ταξίδι" αυτό, συνοδοιπόροι μας ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης με τον πρόεδρο της κ. Κώστα Θάνο & τον επικεφαλής για τα μη ολυμπιακά αθλήματα κ. Δημήτρη Τραμπάκουλο, καθώς και ο Δήμος Περιστερίου με τον κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Την προσπάθεια μας στήριξαν, μεταξύ άλλων, οι μεγάλοι χορηγοί :
MAXIMUSCLE, EVERLAST & ART LUXURY HOTEL ΗΡΙΔΑΝΟΣ.

Το THE BATTLE 3 θα ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες ημέρες και η κάρτα του θα περιλαμβάνει :

Μain Εvent : Σταμάτης showman Μπιτάκος vs Πάυλος diamond Καπώνης

Co-Main Event : Ο Αντώνης wragler Τζώρος κρεμάει τα γάντια του με έναν αθλητή που θα συζητηθεί

Title Fight : Ο Αλέξανδρος professor Χατζηχρόνογλου θα υπερασπιστεί τη ζώνη του από κορυφαίο Έλληνα light-heavyweight αθλητή.

Title Fight : Η Μαριάννα Καλέργη θα υπερασπιστεί τη ζώνη της από κορυφαία πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς επίσης και 5 ακόμα αγώνες φωτιά στο main event που εσείς μας έχετε ζητήσει μέσω emails και facebook .

Με εκτίμηση,
Στέφανος Κωνσταντινιδης
promoter ΤΗΕ ΒΑΤΤLE ''

To THE BATTLE αρχίζει να φτιάχνει τον δικό του μύθο στο χώρο των αθλητικών διοργανόσεων για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε για την συνέχεια...