onlyfighters

February 11, 2012

Κέρδισε ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ στην επιστροφή του στα ρινγκ! Η ανάλυση του αγώνα.


Μεγάλη νίκη για τον καλύτερο πυγμάχο που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα, τον Μιχάλη Αρναούτη (23-7-2, 10 KO) ο οποίος κατάφερε εχθές μέσα σε έξι γύρους να κερδίσει με απόφαση στα σημεία τον βετεράνο στην κατηγορία junior welterweight Shaka Moore. Ήταν η πρώτη νίκη του Μιχάλη στην κατηγορία μετά από τέσσερις ήττες.

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Oι πρώτοι τρείς γύροι ήταν ισοδύναμοι με τον Moore να κάνει περισσότερη δουλειά στο σώμα, ενώ ο Αρναούτης με αρκετές γροθιές στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Στα μέσα του τέταρτου γύρου όμως, εμφανώς ο Moore άρχισε να χάνει δυνάμεις, την στασιμότητα του οποίου εκμεταλλεύτηκε ο Αρναούτης και χρησιμοποιώντας αστραπιαία αριστερά χτυπήματα στον Moore τον έβγαλε ουσιαστικά εκτός αγώνα. Παρά τις κάποιες αναλαμπές του Moore με ορισμένα χτυπήματα στη διάρκεια των επόμενων γύρων, ο Μιχάλης συνέχισε να σφυροκοπά τον αντίπαλό του μέχρι το τέλος του αγώνα ασταμάτητος.

Στο τέλος ο Μιχάλης Αρναούτης ανακυρήχτηκε δίκαιος νικητής με δύο από τους κριτές να του δίνουν και τους έξι γύρους με σκορ 60-54 και τον τρίτο να δίνει 59-55.

Μόλις έχουμε το βίντεο του αγώνα θα το ανεβάσουμε στο ONLY_FIGHTERS!