onlyfighters

February 08, 2012

O_F on MUSIC: Ακούστε τη νεά επιτυχία του Χρήστου Δάντη ''Μοναξιά μου για πες''.


''Μοναξιά μου για πες'' ονομάζεται η νέα επιτυχία του Χρήστου Δάντη σε μουσική δική του και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη. Ένα κομμάτι βέβαια που έχει παρασκήνιο. Διαβάστε παρακάτω:

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, επιτέθηκε στη δισκογραφική του εταιρία, η οποία κυκλοφόρησε το νέο single του τραγουδιστή, σε ψηφιακή μορφή, χωρίς καν να ειδοποιηθεί ο ίδιος.

«Μόλις πληροφορήθηκα απο τρίτους,πως κυκλοφόρησε το πρώτο μου single σε digital μορφή. Χωρίς καμία αναγγελία. Χωρίς προειδοποίηση. Χωρίς μετάδοση απο κάποιο ραδιοφωνικό μέσο. Συγχαρητήρια SONY MUSIC, γ@μ@ς! Ειδικά στο να κακομεταχειρίζεσαι και να απαξιώνεις μουσικούς που έφτυσαν αίμα για να καταφέρουν αυτά τα λίγα που κατάφεραν. Συγχαρητήρια...» ανέφερε έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής ενώ σε επόμενο tweet του συνέχισε: «Το τελευταίο που με απασχολεί ειναι πόσο θα πουλήσει ένα single. Μην κρυβόμαστε, όλα free είναι πλέον. Η αντιμετώπιση με νοιάζει όμως. Και πάλι συγχαρητήρια Sony Music».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συνέχισε να κάνει retweet το αρχικό του μήνυμα και το πρωί της Τρίτης, λέγοντας μάλιστα στους διαδικτυακούς του followers οτι θα συνεχίσει να "ποστάρει" το συγκεκριμένο μήνυμα απέναντι στη δισκογραφική του. Επίσης, λίγη ώρα αργότερα έγραψε ακόμα ένα tweet, αναφέροντας: «Μπράβο Sony Music..κάνω και τη δουλειά σου τώρα..το promo..συγχαρητήρια και πάλι!».

Ακούστε το!



Πηγή κειμένου: yupi.gr