onlyfighters

February 25, 2012

MUAY THAI: Oι 3 αναμετρήσεις-φωτιά του ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΠΩΝΗ σε σχεδόν 3 μήνες!


Όλοι γνωρίζαμε για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου μεταξύ Παύλου Καπώνη και Σταμάτη Μπιτάκου στο "THE BATTLE III" και περιμέναμε να δούμε τους δύο αθλητές.... να πιάνονται ξανα "στα χέρια" δύο χρόνια μετά τον πολυσυζητημένο αγώνα του "NO LIMITS 13".

Ο Παύλος Καπώνης όμως έχει ακόμα περισσότερα σχέδια...

Ταξίδια από χώρα σε χώρα και διεκδικήσεις κορυφαίων τίτλων για τον Έλληνα αθλητή. Οι προτάσεις στον Παύλο πέφτουν βροχή, αφού στην κυριολεξία δεν προλαβαίνει να συμμετάσχει σε όλες όσες του έχουν ζητηθεί.

7 Aπριλίου - Ολλανδία


Ο Πάυλος ''The Diamond'' Kαπώνης διεκδηκεί τον Α 1 World Cup. Αντιπαλός του; Ο Τούρκος αθλητής που έπαιξε με τον Iron Mike Ζαμπίδη στη διοργάνωση IRON CHALLENGE 2011 με νικητή τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της Κ1 κατηγορίας. Ο Ali Gunyar θα αντιμετωπίσει τις diamond γροθιές , αλλά όπως λένε άτομα του χώρου, δεν του έφταναν οι σιδερένιες γροθιές του Mike , θέλει κι άλλες αυτή τη φορά από τον Καπώνη. O αγώνας αυτός εννοείται ότι θα είναι το main event της διοργάνωσης που περιμένουν όλοι.

Αμέσως μετά την Ολλανδία ο Παύλος θα ταξιδέψει στην Ταυλάνδη για να προπονηθεί για δύο εβδομάδες στην Bangkok σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια του κόσμου για την elite boxing. Έτσι στις 23 Απριλίου ξανά στο Hong Kong (μετά τον Δεκέμβριο του 2011 και τον αγώνα με τον Vuyisile Colossa), o Έλληνας Σταλόνε θα δώσει το παρόν στο τουρνουά των 8 για πρώτη φορά στην κατηγορία των 66 κιλών για την ζώνη WMC , μια από τις γνωστές στον κόσμο.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες από το skaouter.gr, στον Παύλο Καπώνη έγινε πρόταση και από την Καραιβική, αλλά λόγω φόρτου προγράμματος είναι αδύνατο να δώσει το παρόν κι εκεί.

Αρχές Μαρτίου στο Diamond Camp όπου προπονητής είναι ο Παύλος Καπώνης, θα πραγματοποιηθούν διασυλλογικοί αγώνες με 4 main fights Diamond Interclub Fights 2, λίγες ημέρες αργότερα ο Χρήστος Σαλατάς και ο Μάριος Ντούρος θα διαγωνιστούν στο Μαρούσι στο "GOD OF WAR" και 1η Απριλίου η Diamond Lady Μαριάννα Καλέργη φοράει ξανά τα γάντια της στη Χαλκίδα στο "Gladiator's Night 6" .

Άρα όπως καταλαβαίνουμε όλοι το πρόγραμμα του προπονητή - αθλητή Παύλου Καπώνη είναι γεμάτο μέχρι τον Ιούνιο και το "THE BATTLE III".

Θυμηθείτε την αναμέτρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Ali Gunyar.



Πηγή: skaouter.gr