onlyfighters

May 29, 2012

OnlyFighters MAGAZINE: The Battle 3 / Μπιτάκος / Πετρούτσος / Σαραλιώτης / Καρυπίδης / Παπαδόπουλος / Αλευράς (30/5/2012)

Του Βάιου Μπρουζιώτη

Μια ανάρτηση σαν να ξεφυλλίζεις περιοδικό είναι το OnlyFighters MAGAZINE! Θα υπάρχει και στο σάιτ (onlyfighters.gr) η συγκεκριμένη στήλη πολύ πιο συχνά.

Αρχίζουμε!

Το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing έγινε την Κυριακή 19 Μαΐου 2012 στην Καρδίτσα. To κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο της πόλης φιλοξένησε τους αγώνες και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με highlights από τους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα στον Βάιο Κουκουλέτσο.





Kαι εκεί που έκανε δυνατές προπονήσεις προκειμένου να κάνει δυνατό comeback και να βρεθεί στο ''Fearless Pride 1'' που θα γινόταν στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο πολύ δυνατός νεαρός Έλληνας Kick Boxer Στέλιος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε!


Διαβάστε όσα μας δήλωσε!

''Μια άτυχη στιγμή και ένας παλιός μου τραυματισμός που δεν έδωσα σημασία με έφεραν στο σημείο να έχει τραυματιστεί ο καρπός μου και συγκεκριμένα οι τένοντες. Δυστυχώς αυτό με αφήνει εκτός αγώνων για σπάρινγκ για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά όπως λέει και ο δάσκαλός μου ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’. Μπορεί το ένα μου χέρι να είναι τραυματισμένο για τώρα, αλλά μπορώ να δουλέψω καλύτερα τα άλλα μέλη του σώματός μου. Συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις μου, απλά με ένα χέρι και δύο πόδια. Θα κάνω υπομονή μέχρι να αναρώσω. Ευχαριστώ τον γιατρό μου που είναι δίπλα μου και με βοηθεάει στην αποκατάσταση με τους τραυματισμούς μου!''
  

O Μάκης Αλευράς θα ανήκει στην ομάδα συνεργατών του OnlyFighters.gr και πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην Ολλανδία και το πασίγνωστο Mike's Gym, όπου προπονήθηκε με τους καλύτερους Kick Boxer στον κόσμο. Από εκεί είναι το βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Πολύ περισσότερο αποκλειστικό υλικό θα δείτε σύντομα στο onlyfighters.gr !

Πάρτε μία γεύση!





Την παρακάτω φωτογραφία ανάρτησε στο προφίλ του ο 'Stam the Showman' Σταμάτης Μπιτάκος που μας γυρίζει 21 χρόνια πίσω για να γράψει από κάτω ένα σχόλιο πολύ σημαντικό για τον ίδιο:


''Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! 1990 Παρίσι, Στέφανος Στυλιος μαζί με τον μεγάλο θρύλο Ταΰλανδό και δάσκαλο του Krongsak! Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Muay Thai στην Ελλάδα. Από αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο και δάσκαλο που λέγεται Στέφανος Στύλιος. Είναι ο λόγος που παίζω Muay Thai μέχρι και σήμερα. Mεγάλο respect και ευχαριστούμε για όλα!''


 Και τώρα ας κάνουμε ένα τεστ παρατηρητικότητας!

Δείτε αυτή την αφίσα!...


...και δείτε και αυτή την αφίσα!


Δεν ξέρουμε αν διακρίνετε ομοιότητες. Πάντως από άποψη αισθητικής μας φαίνονται πολύ κοντά.

Το The Battle 3 έρχεται πάντως στις 9 Ιουνίου με main event τη ρεβάνς του Σταμάτη Μπιτάκου με τον Παύλο Καπώνη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους! Αν και στον Σταμάτη εδώ στο OnlyFighters για να λέμε και την αλήθεια έχουμε έτσι μια ιδιαίτερη συμπάθεια! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την κάρτα αγώνων.


 

To παρακάτω e-mail στάλθηκε στο OnlyFighters από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας και το δημοσιεύουμε αυτούσιο: 

''Στις 18-20 του μήνα Μαΐου στην Λάρισα έγινε το Μεσογειακό Πρωτάθλημα πάλης. Σε αυτή την διοργάνωση πήραν μέρος 19 χώρες και 250 αθλητές. Από την ελληνική ομάδα ήταν και δυο αθλητές οι οποίοι υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία και συγκεκριμένα στην ΥΦΑΑ. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ηλία Μπούκη, που αγωνίζεται στην κατηγορία των 84 κιλών και τον Κωνσταντίνο Βουρδάνο που αγωνίζεται στα 96 κιλά.

Οι αγώνες ήταν πολύ δυνατοί διότι όλοι οι αθλητές προετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό γιατί στις κατηγορίες συμμετείχαν παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Οι δυο πρωταθλητές μας πάλεψαν με ψυχή και κατάφεραν να πάρουν και οι δύο μετάλλια. Ο Μπούκης πάλεψε στον μικρό τελικό και κέρδισε στα σημεία τον αντίπαλό του και κατετάγη 3ος αν και τραυματισμένος. Ο Βουρδάνος πάλεψε στον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το Σέρβο αντίπαλο του και βγήκε 2ος.

Οι δυο αθλητές νιώθουν ευχαριστημένοι από αυτές τις νίκες τους και συνεχίζουν να γυμνάζονται συστηματικά για τα επόμενα τουρνουά. Θέλουν να ευχαριστήσουν όλοι την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομία που τους βοηθάνε υπηρεσιακά και δηλώνουν ότι αυτά τα μετάλλια ανήκουν και σε εκείνους. Με υπομονή και δουλειά θα καταφέρουμε να περάσουμε όλες τις δυσκολίες.''





Ο βετεράνος και δάσκαλος του Kick Boxing Ανδρέας Σαραλιώτης στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την επιστροφή του στα ρινγκ και τον αγώνα του στο 5ο Ναξιακό τουρνουά στις 23 Ιουνίου, βρέθηκε στη Αθήνα και την σχολή του Νεκτάριου Λυκιαρδόπουλου, όπου έκανε σπάρινγκ 10 γύρων με αυτούς τους τρεις αθλητές από την σχολή που βλέπετε στη φωτογραφία!


Κοντά στα 50 του χρόνια ο Ανδρέας Σαραλιώτης βάζει γάντια και μπαίνει μέσα στα σχοινιά να μας δείξει πως με την άσκηση, τον σωστό τρόπο ζωής μπορούμε να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι για κάθε αναμέτρηση σε οποιαδήποτε ηλικία!




O Τρικαλινός Πάνος Κερασοβίτης είναι ένα ακόμα παράδειγμα αθλητή και προπονητή με επιμονή. Στα 40 του χρόνια συνεχίζει να κάνει δυνατούς αγώνες στο grappling και το mma. Στο παρακάτω βίντεο θα τον δείτε σε νικηφόρο αγώνα από το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλήρη Αγών Παγκρατίου.






Ο Κώστας Καρυπίδης από την Αλεξανδρούπολη και η ομάδα του, Arro Demo Team, θα διαγωνιστούν στον τρίτο ημιτελικό του ''Ελλάδα έχεις ταλέντο''.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 την Κυριακή που έρχεται (3/6). H καλοδουλεμένη εμφάνιση της ομάδας υπόσχεται να δώσει ένα πολύ ωραίο και δυνατό θέαμα, ενώ ο Κώστας Καρυπίδης επισημαίνει πως εφόσον η ομάδα περάσει στον τελικό, εκεί δεν θα δούμε μόνο μία μοναδική επίδειξη (για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο), αλλά ζωντανά ένα ακόμα Παγκόσμιο Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ να σπάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κριτών! Το κάθε sms σας είναι χρήσιμο για να στηρίξετε τον Κώστα καρυπίδη και την Αλεξανδρούπολη. Ψηφίστε Αrrow Demo Team…

Δείτε μία από τις εμφανίσεις της ομάδας στο σόου!




O Xρήστος Πετρόυτσος πριν λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Ωστόσο ο Έλληνας μαχητής του ΜΜΑ που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης αυτή την περίοδο, συνεχίζει τις προπονήσεις όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία!

Το ενδιαφέρον όλων μας για τον Χρήστο είναι πολύ μεγάλο! Για ακόμα μια φορά ευχόμαστε γρήγορα ανάρρωση στον πρωταθλητή μας!



Επειδή πολλοί φίλοι πριν από κάθε διοργάνωση μας ρωτάτε για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες, εμείς μένουμε μόνο σε όσα δημοσιεύουμε εδώ. Δεν έχουμε κάποια περαιτέρω συνεργασία με τα ελληνικά promotions εώς αυτή τη στιγμή που γράφω. Πολύ σύντομα όμως αναμένεται να υπάρξουν νεότερα και για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε!

Σε πολύ λίγες μέρες το σάιτ που εδώ και καιρό ετοιμάζουμε θα είναι στον αέρα. Λίγο ακόμα ζητάμε την υπομονή σας. Μας κάνετε πρώτους στον χώρο των μπλογκς και θα σας το ανταποδώσουμε με το καλύτερο σάιτ στην Ελλάδα για τα μαχητικά σπορ!

Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!