onlyfighters

May 18, 2012

Όλα τα νέα για τον ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ λίγο πριν την μεγάλη μάχη στο Κ-1 Rising 2012!


Μάθετε μέσα από το OnlyFighters και το δελτίο τύπου που ακολουθεί όλες τις πληροφορίες για τον προσεχή αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Chahid Oulad στο προσεχές ανανεωμένο Κ-1 Rising 2012 στις 27 Μαΐου!

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ KICK BOXING!

Στην κορυφαία διοργάνωση Kick Boxing παγκοσμίως, στο Κ-1 World ΜΑΧ Final 16, θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας ανάμεσα στους 16 κορυφαίους αθλητές του πλανήτη!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου, στο Palacio Vista Alegre στην Μαδρίτη, με αντίπαλο τον 23χρονο Ολλανδομαροκινό Chahid "The Pitbull" Oulad El Hadj, ο οποίος με ρεκόρ 35 νικών και 12 νοκ άουτ σε 56 επαγγελματικούς αγώνες δικαιολογεί απόλυτα το προσωνύμιο του.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ζευγαριού από τους διοργανωτές δεν είναι τυχαία, μιας και όλοι περιμένουν έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα λόγω του παρόμοιου στυλ και της μαχητικότητας των δύο αθλητών. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι δύο αθλητές έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο πλαίσιο του K-1 Max σε μια εντυπωσιακότατη αναμέτρηση οπού μετά από extra round o Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε τη νίκη. Ο αγώνας αυτός είχε χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους της δεκαετίας και είχε ψηφιστεί σε παγκόσμια ψηφοφορία ως ο καλύτερος αγώνας του Κ-1 το 2010.

O Iron Mike προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πολυαναμενόμενο και σημαντικό αυτόν αγώνα στο πλαίσιο της «Ολυμπίαδας» του Kick Boxing. Κερδίζοντας τον Chahid, ο Πρωταθλητής μας προκρίνεται στην τελική 8άδα του Κ-1 World Μax, της οποίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία, τον Νοέμβριο 2012. 

Ο Iron Mike θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή 25 Μαΐου και μαζί του θα ταξιδέψουν ο προπονητής του Μάριος Μπαρμπάτσας, ο βοηθός γωνίας Σωτήρης Τσαφούλιας καθώς και η manager του Τόνια Φουσέκη.

Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD και τα X-TREME STORES.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ K-1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ OnlyFighters, το μεγαλύτερο μπλογκ στην Ελλάδα για τα μαχητικά σπορ!