onlyfighters

May 12, 2012

Όλα τα αποτελέσματα του SuperKombat της 12ης Μαΐου 2012!


Η διοργάνωση SuperKombat της 12ης Μαΐου, η δεύτερη για το 2012 διοργανώθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του event.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Daniel Sam κέρδισε τον Sam Tevette με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Τεράστια η σωματική διαφορά των δύο αθλητών. Ο Sam διέλυσε τον Tevette.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Ο Raul Catinas κέρδισε τον Jairzinho Rozenstruik με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

ΤΕΛΙΚΟΣ

O Raul Catinas κέρδισε τον Daniel Sam με ομόφωνη απόφαση. Μέχρι τα μέσα του δεύτερου γύρου ο σωματώδης Sam ήταν μπροστά, αλλά οι γροθιές του Catinas στο σώμα του αντιπάλου του έδιναν πόνο με αποτέλεσμα ο Sam να πέφτει συνεχώς στο καναβάτσο και να τον μετρά ο διαιτητής. Mέχρι και έξω από το ρινγκ τον πέταξε ο Catinas! Δίκαιη νίκη! Με αυτό το αποτέλεσμα θα ξαναδούμε τον Catinas στον τελικό του SuperKombat.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ -91 κιλά

Ο Bogdan Stoica κέρδισε καθαρά τον Ivan Stanic ρίχνοντάς τον στο καναβάτσο αρκετές φορές. Ο Stanic σε καμμία περίπτωση δεν μπορούσε να αντιδράσει στο παιχνίδι του Stoica και δεν του έκανε τίποτα. Μετρήστε!... νοκ ντάουν από γόνατο στον αέρα σε συνδυασμό με γροθιά, δύο νοκ ντάουν από γροθιές και άλλο ένα νοκ ντάουν από εναέριο γόνατο. Πραγματικά εντυπωσιακός ο Ρουμάνος Bogdan Stoica και άξια πήρε τη ζώνη που δώθηκε για πρώτη φορά.

Heavyweight

O Αlexander Lungu κέρδισε τον Wieslaw Kwaniewski. Πραγματικά αυτός ο αγώνας ήταν παρωδία και για γέλια. Ειδικά ο πρώτος γύρος, αλλά και ο δεύτερος. Απ'τη μια ένας υπερβαρος Lungu σκασμένος μετά τον δεύτερο γύρο στην κυριολεξία και από την άλλη ο Πόλωνος Kwaniewski που απορούσε κανείς γιατί σηκώθηκε απ'το σπίτι του, πήγε εκεί, φόρεσε τα γάντια και ανέβηκε και στο ρινγκ. Θα δείτε τον αγώνα και θα καταλάβετε τί εννοώ.

Heavyweight: Ο Benny Adegbuyi κέρδισε τον Patrick Liedert με νοκ άουτ στον τρίτο γύρο.

-95 κιλά: O Sebastian Ciobanu κέρδισε τον Redouan Cairo με τεχνικό νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

-95 κιλά: Ο Andrei Stoica κέρδισε τον Rodney Glunder με απόφαση.

Στο ματς που άνοιξε την διοργάνωση ο Ρουμάνος Razvan Benche κέρδισε στον έξτρα γύρο τον Γερμανό Vladimir Toktasynov. Kανονικά η νίκη στην κανονική διάρκεια έπρεπε να δωθεί στον Γερμανό, αλλά μίλησε η έδρα και στον έξτρα γύρο ο Benche με τις δυνατές γροθιές του κυριάρχησε.