onlyfighters

May 25, 2012

Όλα τα ζευγάρια αγώνων του ''NO LIMITS 18'' με όλες τις αλλαγές!


Δείτε για πρώη την τελική κάρτα των αγώνων του NO LIMITS 18 με όλες τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο OnlyFighters! H διοργάνωση διεξάγεται αύριο 26 Μαΐου στο Παλαι ντε σπορ της Θεσσαλονίκης.

H τελευταία αλλαγή για την οποία ενημερωθήκαμε πριν λίγο είναι η αντικατάσταση του αντιπάλου του Στάθη Μπένοφ. Ο Mπένοφ θα αναμετρηθεί τελικά με τον Levan Guruli.

Επίσης αλλαγή έγινε και στον αντίπαλο του Νέστορα Μπαντέλα, ο οποίος θα αγωνιστεί με τον Βούλγαρο Emil Zahariev. Αντικαταστάτης του Χρήστου Κατσάνου που τραυματίστηκε θα είναι ο Kasimir Kolev, o oποίος θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Στοφορίδη.
 
MAIN EVENT

(Boxing)
Τάσος Μπερδέσης vs Toni Tess

MAIN FIGHTS

(Kick Boxing / K-1 / 70kg)
Στάθης ''Thunder'' Μπένοφ (BG Academy) vs Levan Guruli (Iνδόπουλος)

(MMA)
Νέστορ Μπαντζέλας vs Emil Zahariev

(Μuay Thai)
Mανώλης Παπάς (NAS) vs Nikolay Atanasov

(Boxing)
Σπύρος Ιωαννίδης vs Aleksi Hristov 

(Kick Boxing / k-1 / 81kg)
Παντελής Πορφυρόπουλος (Ultra Fighters) vs Altin Kiose (Αρμάγος)

(Kick Boxing / k-1 /70kg)
Kώστας Γαΐτατζής vs Γιάννης Παναγιωτίδης 

(Kick Boxing / k-1 / 100kg)
Γιάννης Στοφορίδης vs Kasimir Kolev


Επιπλέον θα διεξαχθούν πριν την επίσημη έναρξη ερασιτεχνικοί αγώνες(pre game) μεταξύ κορυφαίων αθλητών από τη Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καβάλα, Γιάννενα, Γρεβενά, Σέρρες, Δράμα, Καστοριά όπως και επιδείξεις πολεμικών τεχνών από σημαντικές σχολές της Θεσ/νικης.

Οχτώ μάχες λοιπόν όπως πάντα πλαισιωμένες από ένα φαντασμαγορικό show, ειδικά εφέ, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις. Το show θα παρουσιάσει η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ευχόμαστε για άλλη μια φορά στο NO LIMITS!

To trailer!