onlyfighters

May 22, 2012

Black Out στο ''Fearless Pride 1''! Αναβλήθηκε η διοργάνωση! Νέα ημερομηνία διεξαγωγής!

Καθόλου καλό το νέο αυτό. Όπως ενημερωθήκαμε η διοργάνωση ''Fearless Pride 1: Athens vs Melbourne'' δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 2 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί και παίρνει τελικά αναβολή για τις 27 Οκτώβρη.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αυστραλία οι Έλληνες μαχητές Γιάννης Σοφοκλέους, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, Νεκτάριος Ουζούνης, Χάρης Τούντας, Άννης Δομετίου και Κάλλια Κουρούνη παραμένουν τελικά σε ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η επιμονή των διοργανωτών Γιώργου Περγιάλη και Κώστα Λάζου να πραγματοποιήσουν αυτό το όνειρο φαίνεται παραμένη άσβεστη και έτσι η μεγάλη αυτή ευκαιρία για τους Έλληνες μαχητές αναμένεται να δωθεί μερικούς μήνες αργότερα μέσα στον χρόνο.

Στο Flemington, την περιοχή που ήταν να γίνουν οι αγώνες συνέβη ολικό black out και έτσι από τις 1 ως 3 Ιούνη θα γίνονται επισκευές του δικτύου που επηρεάζουν φυσικά και την διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Ιούνη. Μεγάλη ατυχία αυτή και σίγουρα οικονομική ζημιά για τους διοργανωτές, που όπως είπαμε όμως δεν το βάζουν κάτω.

Θυμηθείτε το καλαίσθητο τρέιλερ της διοργάνωσης.



Πηγή πληροφοριών: lordofrings.gr