onlyfighters

May 07, 2012

KICKBOXING: Βρέθηκε αντίπαλος για τον Gokhan Saki στο GLORY στις 26 Μαΐου!


To Glory ετοιμάζεται για τη διοργάνωση του δικού του τουρνουά Final 16 στα 70 κιλά στις 26 Μαΐου, που θα συνοδευτεί με Superfights και δυνατές μάχες εκεί. Στην ανάρτησή μας εδώ σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Gokhan Saki θα έπαιζε σε Superfight στο Glory χωρίς να γνωρίζουμε ωστόσο τον αντίπαλό του. 

Τελικά ο αντίπαλος για τον Saki βρέθηκε και είναι ο 32χρονος Αμερικανός Carter Williams, βετεράνος του Κ-1 με αρκετούς διεθνής αγώνες Kick Boxing. Το 2006 σταμάτησε από το άθλημα και έκανε το πέρασμα στο ΜΜΑ παίζοντας μέχρι και το Strikeforce. Tελικά το 2010 επανήλθε στο Kick Boxing κάνοντας έκτοτε 6 αγώνες χάνοντας τους 5 και κερδίζοντας μόνο έναν απέναντι στον Μarian Iordan στο SuperKombat πέρυσι.

Στη φωτογραφία δεξιά ο Carter Williams

Δεν είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος αυτός για τον Gokhan Saki και το πιθανότερο είναι να τον τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες στον πρώτο γύρο. Ωστόσο αυτή θα είναι μία νίκη που την χρειάζεται, ίσως και για ψυχολογικούς λόγους ο Saki, μετά την οδυνηρή ήττα από τον Badr Hari στο ‘Ιt’s Showtime’ στις 28 Ιανουαρίου. Πολύ πιθανό είναι ωστόσο να δούμε τον Gokhan Saki να συμμετέχει στο heavyweight τουρνουά του Glory που θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά. 

Όλα τα νέα για Κ-1 / Glory / It’s Showtime / SuperKombat καθημερινά πρώτα στο OnlyFighters

Προτεινόμενα άρθρα: 

Για την κάρτα αγώνων και το πρώτο trailer του Glory κάνετε κλικ εδώ. 

Για τις τελευταίες αλλάγες στο Glory με αγώνα ΜΜΑ κάνετε κλικ εδώ.